#IGTravel Thursday: Rantaelämää Tel Avivissa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Täällä Ottawassa on tällä hetkellä pakkasta -21 ja huomisaamuksi on luvattu (uhkailtu paremminkin) -28 astetta, joka tuntuu tuulen kanssa kuin -39 asteelta. Aivan järjetöntä! Ymmärtänette siis varmaan, että kaipasin lämpimiä rantakuvia. Löysin muutaman vuoden takaisia Tel Avivin rantamuistoja ja ette usko, kuinka mielelläni vaihtaisin tämä pakkasen noihin maisemiin. Pysyvästi. Ei tulisi edes lunta ikävä.

Koska tärisen vieläkin kylmästä ulkona käytyäni ja lämmittelen peittojen alla, olen tänään poikkeuksellisen lyhytsanainen. Kuvat puhukoon puolestaan; Tel Avivin rantaelämää olkaa hyvät!

2014-01-01_1388619643

2014-01-01_1388619509
2014-01-01_1388619235
Matkakuumetta voi käydä nostattamassa tuttuun tapaan Instagram Travel Thursday tempauksen järjestäjien sivuilla: KaukokaipuuRunning With Wild Horses ja Destination Unknown. Allekirjoittanutta voi seurailla Instamaailmassa Ankkuliini -nimimerkin takaa.

14 Comments

 • Hienoja kuvia oot löytänyt ja kiva, että jaoit ne meidän kanssamme! Mä tykkään talvesta ja pakkasesta, ei haittais yhtään jos saataisiin moiset lukemat tänne Helsinkiin. (; Mutta kaikki sympatiat sinne, ymmärrän täysin että aurinko houkuttaa. Lähtisin minäkin noihin maisemiin koska tahansa!

  • Annika says:

   Kiitos Nella! Tuntuu, että tänä talvena etenkin monet suomlaiset kaipailee näitä meidän lumia 🙂 On tämä lumimäärä kyllä nättiä, mutta ei näillä pakkasilla tohdi sitä ihailla kuin ulkoa päin…Brrh.

 • Kea says:

  Mulla on kyllä ikävä lunta, muttei sentään noin kylmiä asteita. Kaikkea kohtuudella!
  Alaskalaiset sanovat tosin, että: “there’s no such thing as bad weather, there’s only bad gear”… 😉

  • Annika says:

   Hahah, mulla on ehdottomasti bad gear 😀 Suunnittelen mieluummin muuttoa lämpimämpään, kuin ostan talvihaalarin 😀 Jospa tämä tästä kohta lämpenisi täälläkin..:)

 • VeeraBianca says:

  Ihana Tel Aviv, tuo kohde oli kyllä positiivinen yllätys tänä syksynä! 🙂 Kauniita kuvia!

 • Hui mikä pakkanen! Onneksi rantakuvat sentään lämmittää 🙂

  • Annika says:

   No älä muuta sano! Tammikuu on aina kylmin kuukausi, mutta ei sen nyt näin rytinäillä tarvitsisi alkaa..Onneksi on rantamuistoja kuvien muodossa 🙂

 • Heidi says:

  Ihania kuvia! Tel Aviv on niiin mun listalla! Olisin varannut sinne lennot jo ensi kesäksi, mutta kun sitten ajattelin, että siellä on keskellä kesää melko kuuma, niin pitää siirtää jollekin keväälle/syksylle 🙂 Mutta mielekiintoinen paikka!

  • Annika says:

   Kannattaa ehdottomasti käydä 🙂 Olin siellä vähän pitkin kesää, kesäkuun alussa ja heinäkuun lopussa muistaakseni, ja olihan siellä lämmin, en valehtele 😀 Mutta onneksi pääsee uimaan ja vilvoittelemaan 🙂

 • Satu VW says:

  Aah, lämpöä… Itse olen kyllä talvifani enkä vaihtaisi Norjan neljää KUNNON vuodenaikaa mihinkään, mutta kyllä aina välillä täällä väristessä tulee lämpöä ja aurinkoa hieman ikävä!

  • Annika says:

   Oikeassa olet, tykkäänk yllä itsekin neljästä vuodenajasta. Mutta alkaa kyllä tuntumaan, että liika on liikaa tämän pakkasen suhteen 😛

 • Katja says:

  Täälläkin kaivattaisiin ehdottomasti juuri tuollaisellle rannalle. Alkaa nämä loskasäät pikkuhiljaa kyllästyttää. 😀

  • Annika says:

   Joo loskakelit ei varmasti ole sen iloisempia kuin kovat pakkasetkaan! Rannat on aina tervetulleita, eikös? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge