#IGTT: Back to New York

2014-05-14_1400105739

Kuten viime viikolla lupailin, niin nyt keskityn Pohjois-Amerikan reissuihin hetken aikaa ja tällä viikolla palaan takaisin New Yorkin matkani tunnelmiin. Haluaisin kovasti vielä käydä New Yorkissa uudelleen, mielellään vähän lämpimämpänä ajankohtana kuin sydäntalvella. Tammikuisessa New Yorkissa oli tosin paljon hyviäkin puolia, kuten edullisemmat majoitukset ja kylmän sään tarjoamat syyt istahtaa kahvilaan tai ravintolaan lämmittelemään.

2014-05-14_1400096810
Ensi kerralla kun menen New Yorkiin, aioin keskittyä kaupungin ruokatarjontaan huomattavasti perusteellisemmin, sillä siellä jos missä on valtavat valikoimat vegaaniravintoloita. Vaikka tuli edelliselläkin reissulla koettua mielenkiintoisia ruokakokemuksia, parhaimpana vieläkin kaiholla muistelemani intialaisravintola Dar Bar ja pahimpana China Townin kellariravintola, jossa vegeannoksessani oli ehkä noin 70% vähemmän kanaa kuin Marin kana-annoksessa.

2014-05-14_1400106304
Käymättä jäi myös World Trade Centerin muistomerkki ajanpuutteen vuoksi (vaikka mietimme, että 5 päivää olisi reilusti aikaa!). Mitä mieltä olette siellä käyneet, onko se käymisen arvoinen? Seuraavalla kerralla, milloin ikinä se sitten onkaan, haluan myös viettää aikaa Central Parkissa, joka ei tammikuisella ilmeellään juuri houkutellut. Mieluummin istuskelin kahvilassa juomassa jotain lämmintä.

2014-05-14_1400106500
Viime reissulle sattui syntymäpäiväni, jota juhlistin katselemalla auringonlaskua Rockfeller Centerin katolta. Näkymät olivat kyllä niin huikeat, että menisin sinne uudelleenkin tosin mielellään paremman kameran kera. Enemmän New Yorkin matkastani voi lukaista vanhemmista postauksista täällä. 

2014-05-14_1400106092
Matkakuumetta voi käydä nostattamassa tuttuun tapaan Instagram Travel Thursday tempauksen järjestäjien sivuilla: KaukokaipuuRunning With Wild Horses ja Destination Unknown. Allekirjoittanutta voi seurailla Instamaailmassa Ankkuliini -nimimerkin takaa.

Tämä bloggaaja lähtee aikaisin torstai-aamuna Kanadan länsilaidalle. Sieltä kuulumisia toivottavasti pian ja Instagramissa ainakin suht reaaliaikaisesti!

10 Comments

 • Anne says:

  Musta tuntuu että kaikki puhuu nyt Nykistä! En jaksa odottaa, että kesällä pääsen vihdoinkin käymään siellä 🙂 Täytyykin lukaista nuo sun aiemmat New York-postaukset läpi!

  • Ulla says:

   Minusta tuntuu kans! 😀 Ehkä se johtuu samasta syystä: itse myös kärsimättömänä odotan kesäloman alkua ja New Yorkin matkaa!

   Mikä paikka tuo on jossa on nuo pylväät ja empire state building näkyy takana? Ihanalta näyttää!

   • Annika says:

    Kiva Anne ja Ulla kun kommentoitte! Ja todellakin, New York on vähän kaikkien huulilla nyt..Mutta se on semmoinen kohde, että se käy vuoden ympäri! Ja ainahan nyt New Yorkista juttua riittää 🙂

    Ulla tuo pylväspaikka on Pod 39 hotellin kattoterassi! Aivan huikeat näkymät oli, se on 17 kerros ja meillä oli huone samaan suuntaan kaks kerrosta alempana, joten Empire State Building näkyi huoneen ikkunastakin 🙂

    • Heidi says:

     Juuri meinasin kysyä samaa kuin Ulla viikko sitten. Hienon näköinen paikka! Eikä ollenkaan tuttu. Ensi kerralla pakko käydä!! Kiitti vinkistä 🙂

     • Annika says:

      Suosittelen! Se oli tosi hyvällä paikalla ja siisti muutenkin. Vähän ikeamainen kooltaan ja tehokkuudeltaan, mutta ainakin mulle oli suht edullinen, tokihan ne hinnat vaihtelee kauden mukaan.

 • Amanda says:

  Mä eksyinkin tätä kautta lukemaan noita vanhempiakin Nyki-poistauksia. Moi vaan matkakuume, mites menee? Mäkin lähtisin tosi mieluusti koluamaan noita vegaani-ravintoloita. 🙂

  • Annika says:

   Matkakuume voi oikein polleasti varmasti monilla 😀 Mä suuntaan nyt just kohta lentokentälle, vaikka just päinvastaiseen suuntaan kuin New York tällä kertaa. Mutta vielä sitä on sinnekin palattava..;)

 • Synttärionnittelut vielä täältäkin kautta, ja eikä, näitä Nykipostauksia on viime aikoina ollut blogissa kuin blogissa sen verran että aikamoinen matkakuume sinne alkaa olla valloillaan!! 🙂

 • Marimente says:

  Mulla ois vähän haaveena joskus syyskuinen New York, sitten kun ei ole enää niin kuumat kesähelteet mutta kuitenkin tarpeeksi lämmin käveleskellä orastavan ruskaisessa Keskuspuistossa, etsiä ihania ruokapaikkoja jne. Miltäs kuulostaa..? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge