InstaMeet Ottawassa

#MyOttawa

Ottawassa on meneillään taas se aika, kun rakastetaan talvea. On aurinkoista, on lumista, pakkastakin on riittävästi. Rakkaus talvisiin asioihin kärjistyy aina Winterlude-festivaalin aikaan, koska pitäähän paikallistenkin talvesta tykätä, kun turistit tulevat sitä katsomaan kauempaakin. Kuukauden päästä festivaali on ohitse ja sitten voidaan taas napista purevasta tuulesta ja liian pitkästä talvesta, mutta nyt nautitaan.

Ihan vakavasti puhuttuna, ottawalaiset kyllä tykkäävät talvesta. Ei kai kukaan muuten olisi ennen aamukahdeksaa sunnuntaina luistelemassa, kun mittari näyttää -25? Tai viikolla luistelemassa hiljalleen valottuvassa aamussa töihin? Jonkinlaista hulluutta löytynee kai itsestänikin, koska viime lauantaina uhmasin kuvankaunista talvisäätä (aamulla -25, windchill feels like -37, mutta kyllä se siitä sitten lämpeni) ja lähdin kohti Winterlude festivaalia.

2015-01-31_1422739365

Oli minulla onneksi hyvä syykin tähän, olin nimittäin kutsuttu Ottawa Tourismin toimesta InstaMeet-tapahtumaan ja tarkoituksena oli koota innokkaita Ottawan instagram-ihmisiä ryhmäksi ja lähteä kuvailemaan tätä talvista festivaalia. Aiemmin syksyllä olin Ottawa Tourismin ‘Ottawa Insider’ viikon ajan ja sen myötä kutsuivat mutkin mukaan tähän tapahtumaan. Innokkaita instaajia piti olla paikalla noin 70, mutta pakkanen karsi joukkoa aika reilusti ja ehkä noin puolet saapui paikalle.

2015-02-02_1422919932

Itsekin mietin, että vihtisinköhän lähteä palelemaan, kun kyseessä oli kuitenkin ulkotapahtuma, mutta olin niin aurinkoinen päivä, että päätin lähteä. Olinkin sitten ihan tyytyväinen, että tuli lähdettyä vaikka olinkin ensimmäistä kertaa mukana joukossa, jossa monet tunsivat toisensa. Mukana oli myös kaksi Instagram-maailmassa tunnettua henkilöä, Torontosta kotoisin oleva @punkodelish ja Australiasta tullut @laurenepbath, joilla molemmilla on satoja tuhansia seuraajia. Meno meni lähestulkoon viralliseksi, kun saimme oikein nimikortit ja #MyOttawa-tagilla varustetut talvipipot!

2015-01-31_1422735642

Kovin suurta kuvasaldoa ei tältä reissulta tullut mukaan, koska a) oli pirusti pakkasta ja b) oli niin pirusti pakkasta, että kamerani puolitäysi akku loppui. Tietysti puhelinkin oli mukana, niin tuli silläkin näpsittyä kuvia, mutta kylmähän siinä lopulta tuli. Tämän instameetin kuvasaldoa voi kurkkia instagramista hastagilla #OTWL15 ja Ottawakuvia löytyy #IGersOttawa ja #MyOttawa tagien takaa.

Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursday tempausta. Matkakuumetta voi käydä nostattamassa tuttuun tapaan kampanjan järjestäjien sivuilla: Kaukokaipuu,Wanderlust Expert ja Destination Unknown. Allekirjoittanutta voi seurailla Instamaailmassa Ankkuliini -nimimerkin takaa.

25 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge