Jäätyneempi kaupunki- kuvakokoelma

Frozen berries 2

Terveisiä Ottawasta, täällä ollaan edelleen lumen ja jään peitossa. Oli ihan pakko tehdä toinen postaus ja aivan tasan samasta aiheesta kuin viimeksikin. Koska tarinoin lumesta ja jäästä ja niiden symbioosta jo viimeksi, niin tässä postauksessa keskitytään sitten laadukkaampiin kuviin, kun viime postauksen kuvat oli kännyköillä otettuja. Adam oli nimittäin hääräillyt aurinkoisena päivänä kameran takana Nisua ulkoiluttaessaan ja en melkein usko silmiäni näitä kuvia katsoessa. Miten kaunista voi olla jään peittämä luonto? Uskomattoman kaunista sanoisin!

Viikonloppuna siunaantunut jääkerros ei siis ole lähtenyt minnekään vielä, koska pakkasta on reilut parikymmentä. Nisu on vihdoin kokenut kylmän ja on nyt ensimmäistä kertaa ollut pihallla kylmissään ja lähtenyt vapaaehtoisesti sisälle, rassukka. Täällä alkaa kello olla jo Annikan nukkuumanmenoajan, joten pidemmittä puheitta jätän teidät ällistelemään Kanadan luontoa!

Frozen

Frozen kävyt

Frozen branch

Frozen pine needles

Frozen hay

Frozen berries

Mahtavaa talven jatkoa sinne kaikille! Tämä neiti lähtee nyt nukkuun ja pitänee alkaa jo pian pakkaileen, sillä Suomen reissu on jo hyvin hyvin lähellä!

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge