Jaossa lippuja Matkamessuille 2014!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No niin, on tämän blogin ensimmäisen arvonnan aika! Helsingin Matkamessut lähestyvät jo kovaa vauhtia, etenkin kun joulunaika aina hujahtaa ohitse niin vikkelään. Vuoden 2014 Matkamessut ovat siis 17.-19. tammikuuta, eli juurikin allekirjoittaneen synttäreiden aikaan! Valitettavasti en itse ole tulossa paikalle, mutta aikaisempien vuosieni visiittien perusteella voin lämpimästi suositella tätä tapahtumaa, joka näyttää kasvavan vuosi vuoden jälkeen.

Tänä vuonna olin juuri tuohon samaan aikaan matkamessuilla, mutta New Yorkissa NY Times Travel Showssa, joka oli sekin oikein mielenkiintoinen ja insporoiva tapahtuma. Tykkään hirveästi kierrellä matkamessuilla ja nauttia kansainvälisestä tunnelmasta ja haaveilla tulevista matkoista. Etenkin, jos tietää jo olevansa menossa jonnekin tiettyyn paikkaan, on huippua jutella kyseisen maan edustajien kanssa! Olen myös löytänyt etenkin hyviä matkakirja-diilejä messuilta ja ostin vuosia sitten ensimmäisen Lonely Planetin (Europe on a shoe string) juurikin ensimmäisiltä matkamessuilta joissa kävin Helsingissä.

Homma toimii siis hyvin yksinkertaisesti. Jos mielesi tekee Matkamessuille Helsingin messukeskukseen, jätä kommenttiboxiin kommentti kertoen minne olet itse seuraavaksi menossa tai vaihtoehtoisesti minne haluaisit suunnata seuraavaksi. Arvottavana on kaksi kappaletta lippuja (16€ normaalihinta per lippu) Arvonta sulkeutuu 24. joulukuuta keskiyöllä Suomen aikaa. Eli 25. päivä voi vielä kurkata, tuliko lisä joululahjoihin! Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti, tai huutelen täällä, jos sähköpostiosoitetta ei ole kommenttiboxissa. Arpaonnea kaikille tasapuoliesti! 

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge