#OttawaInsider projekti

10000494336_31cf6935fa_k

Pari viikkoa sitten Ottawa Tourismista otettiin yhteyttä ja he kysyivät josko olisin kiinnostunut olemaan heidän ‘Ottawa Insider’ viikon ajan Instagramissa. No tottahan toki olin kiinnostunut! Olinkin jo kesän mittaan seuraillut ottawalaisten sisäpiirin vinkkejä Ottawan tutkimiseen ja olin otettu, että sain kunnian olla mukana kesäkampanjassa. Tällä viikolla siis jos kurkkaatte Tourism Ottawan Instagram tiliä, siellä näkyy meikälaisen kuvat!

Kampanja on tietysti suunnattu Ottawan vierailijoille ja tarkoituksena on jakaa paikallisten lempiasioita Ottawasta. #OttawaInsider – tägätyt kuvat löytyvät Ottawa Tourism sivuilta kätevästi kartalle laitettuna, jotta kiinnostuneet näkevät tarkalleen missä kuva on otettu. Olen itsekin saanut kesän aikana hyviä vinkkejä loistaviin kuvauspaikkoihin!

2014-09-03_1409782109

Mun #OttawaInsder ‘teemana’ on Ottawan naapurustot ja small town feel, koska vaikka Ottawa onkin pääkaupunki ja yli miljoonan ihmisen koti, on tämä siltikin aika pieni paikka ja etenkin omat lähinaapurustoni ovat tosi ihania yhteisöjä. Usein isommat kaupungit voi tuntua vähän persoonattomilta, mutta kun raapaisee pintaa syvemmältä niin huomaa, että kaupunkien sisällä on omia pikkuyhteisöjä, jotka tekevät isommastakin kaupungista kodin. Lisäksi eri naapurustot ovat täysin erilaisia toisistaan; on historiallista naapurustoa viktoorianisine taloineen, trendinaapurustoa jossa modernit talot ja sähköautot majailevat, hippimäisen huolettomia naapurustoja ja sitten tietenkin ne perinteiset China Townit ja Little Italyt.

Ottawa Tourismin Instatili löytyy täältä ja #OttawaInsider-kampanjan nettisivu karttoineen löytyy täältä, jos haluatte käydä kurkkaamassa!

2014-09-01_1409600593

Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursday tempausta. Matkakuumetta voi käydä nostattamassa tuttuun tapaan kampanjan järjestäjien sivuilla: Kaukokaipuu,Wanderlust Expert ja Destination Unknown. Allekirjoittanutta voi seurailla Instamaailmassa Ankkuliini -nimimerkin takaa.

Ja lopuksi hieman ilmoitusluontoista asiaa. Tänä viikonloppuna tulee kuulkaas kuluneeksi jo vuosi kun siirryin oman domain nimen eli tuon tarinoitamaailmalta.com- osoitteen alle bloggailemaan! On ollut huikea vuosi ja olen tykännyt tosi paljon värkätä blogin parissa. On ollut myös ihana huomata, kuinka teitä lukijoitakin on tullut kuukausi kuukauden jälkeen lisää. Blogisynttäreiden kunniaksi meinaankin uudistaa blogin ulkoasua hieman ja tätä varten blogissa tulee todennäköisesti (toivottavasti) lyhyt huoltokatkos tässä viikonlopun aikana. Joten jos blogi näyttää ensi visiitillä erilaiselta, niin elkää säikähtäkö, sama blogi se on edelleen 😉

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge