Ottawan Winterlude + Almost @ Home-arvonnan voittaja!

Video! (5)

Heissan ja hyvää maanantaita kaikille! Onko väärin jo maanantaina odottaa viikonloppua? Ensi viikon maanantai on täällä nimittäin vapaapäivä, joten tiedossa on kolmipäiväinen viikonloppu, jippii! Minusta kaikki viikonloput saisivat olla kolmepäivisiä, kun lauantait menevät aina asioilla juoksemiseen. Ihan koko lauantaita en tällä kertaa kuitenkaan ravannut jonnin joutavia tekemässä, vaan kävin luistelemassa ja fiilistelemässä Ottawassa meneillään olevaa Winterlude-festivaalia.

Tällä kertaa raportoin siitä videon kanssa! Kyllä vain, täällä opetellaan edelleen videoinnin saloja. Onnistuin parissa kohtaa videon editoimisessa sössimään siihen malliin, etten edes enää osannut asiaa fiksata, mutta nooh…muistan ensi kerralla sitten. Eli laatu ei välttämättä vielä päätä huimaa mun videoiden kohdalla, mutta innostusta on ja haluan perehtyä videonkäsittelyn saloihin enemmänkin. Mutta siis ilman pidempiä jaaritteluja, tässäpä tunnelmia talvisesta Ottawasta!

Ja erityisen loistavaa viikkoa nimimerkille Miila, joka voittii Almost @Home- loungepassin arvonnassa! Oikein mukavaa matkentekoa seuraavalle reissulle 😀

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge