Sneak peak Nicaraguaan ja Costa Ricaan

Ometepe road walk small

Heissan Kanadan pakkasista! Mahtava reissu on takana ja tästä varmasti irtoaa tarina jos toinenkin, joten valmistautukaa Väli-Amerikka painotteiseen blogiin lähtitulevaisudeessa. Tästä seikkailuista tuli, niin kuin yleensäkin, mahtavampi kuin osasin kuvitellakaan ja juttuja ja kuvamateriaalia riittäisi vaikka millä mitalla. En edes tiedä mistä aloittaa koko reissun purkaminen! Mutta jostain kai se pitää aloittaa, joten kurkistetaan reissun parhaisiin paloihin kuvien muodossa.

Vietimme loppujen lopuksi aika vähän aikaa Costa Ricassa pääkaupunki San Josen ulkopuolella. Tämä kaupunki ei todellakaan kuulu näihin parhaisiin paloihin, päinvastoin! Teimme kuitenkin pikamutkan Rincon de la Vieja-kansallispuistoalueelle, jossa olimme yötä ihanassa mökissä ikään kuin keskellä ei juuri mitään. Meidän logdge-alueelta löytyi ravitola, mökkejä, uima-altaita ja joku kylpyläkin siellä olisi ollut. Sekä tietysti ravintola, jossa tulikin herkuteltua. Anyway, Costan Rican parhaisiin paloihin lukeutuu tämä pieni lodge-alueemme Cañon de la Vieja ja sen vehreä ympäristö.

Costa Rica lodge

Koko reissun suosikkipaikkani taisi olla Isla de Ometepe Nicaraguassa, jossa tuntui että ihan kaikki on mahdollista. Ja myöskin samaan aikaan mahdotonta. Meidän majoituspaikka oli pieni ja rauhallinen, suojaisassa poukamassa sijannut pieni paratiisi. Mökin edessä oli riippumatto ja matkaa Nicaraguan järveen oli mökin ovelta ehkä sellainen 20 metriä. Tulivuori Maderas näkyi selvästi jonkin matkan päässä ja isompi Conception tulivuori kohosi takana vielä lähempänä. Koko saari oli aivan mahtava elämys, sinne matkustaminen etenkin. Paras paikka totaaliseen rentoutumiseen!

Ometepe cabin beach

Ometepe morning beach

Granada oli Ometepen jälkeen suorastaan shokki, olihan se kaupunki jossa oli takseja ja busseja hevosten sijaan ja muutenkin ihmisiä vaikka kuinka. Granada on kuitenkin tosi nätti kaupunki, jossa on loputtomati värikkäitä taloja.

Granada houses

San Juan del Sur on täynnä länsimaalaisia matkaajia, hostelleja ja ravintoloita. Toisaalta oikein mukavan helppo kohde Nicaragualaisittain ja myös aivan uskomaton paikka auringonlaskujen ihailuun! Illat tuli vietettyä jonkun ravintolan terassilla piñakoladoja juoden ja taivastellen näitä auringonlaskuja.

SJDL sunset

Parhaisiin paloihin lukeutuu tietenkin myös matkaseura! Mitäs se matka olisi ilman kaveria? Ystävänpäivää oli muuten hyvä viettää San Juan del Surissa sateenvarjodrinkkejä juoden tämän neidon kanssa!

The travellers
Että tällaista näin ensialkuun! Lisää seuraa varmasti 🙂

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge