Tarinoita uudella ilmeellä!

Drinks

No niin, nyt on blogilla uusi ilme! Pitkä ilta siinä meni kahvin voimalla, mutta valmistahan siitä lopulta tuli. Mitäpä tykkäätte? Tässä tulee varmasti jotain pieniä muutoksia vielä, mutta koetin saada kaikki suuremmat tekniset jutut toimimaan pikimmiten. Itse tykkään etenkin suuremmasta kuvakoosta ja siitä että kuvat näkyvät ihan eri tavalla valkoista taustaa vasten.

Toivottavasti sivu on suht yksiselitteinen, mutta halusin kuitenkin vielä selventää, että tuossa karusellissa pyörii aina kuusi uusinta postausta olipa aihepiiri mikä tahansa. Sen alla on postauksen jaoteltu eri kategorioihin; Pohjois-Amerikan matkajutut, ulkomailla asumiseen ja ulkosuomalaisuuteen liittyvät jutut, Euroopan, Väli-Amerikan ja kaukomaiden (Australia ja Lähi-Itä) matkoihin ja lopuksi vielä on listattuna ne yleiset pohdinnat matkailusta ja vähän muustakin.

Sivupalkin yläosasta löytyy kaikenmaailman sosiaalisen median logot Pinterestistä Blogloviniin ja muihin paikkoihin, joissa voi seurailla Tarinoita Maailmalta. Facebookille ja Instagrammille on vielä erikseen omat isommat kuvakkeet tuossa hieman alempana.

Huikatkaapa, jos huomaatte jotain kummallisuuksia kuvissa tai muissa jutuissa! Suurimman osan kuvista olin korjaavinani, tosin monikaan kuva ei vaatinut muokkausta yhtään, joten sen puolesta oli oikein helppo vaihtaa lookkia. Nyt voi huokaista helpotuksesta ja jatkaa sunnuntaista nauttimista! Mukavaa viikonloppua kaikille!

 

 

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge