Vancouver 24 tunnissa

Vancouver Gastown

Aloitin tämän viikon tehokkaasti lentämällä heti maanantai-aamuna länsirannikolle Vancouveriin hyvin pikaiselle reissulle, nimittäin loppupeleissä vietin Vancouverissa kutakuinkin 24 tuntia. Uskokaa pois, Vancouver oli juuri niin ihana kuin olin ajatellutkin, ainakin ensivaikutelmaltaan!

Vaikka olin kuinka nähnyt kuvia Vancouverista etukäteen, silti se lumihuippuisten vuorien, pilvenpiirtäjien ja rannikon yhdistelmä oli odotettuakin maagisempi. Majoitukseni oli aivan keskustassa ja kun 16. kerroksesta tuijottelin auringonlaskua viinilasin kera niin tuli tunne, että tähän kaupunkiin voisin ihastua.

Untitled

Halusin ottaa tässä kaupungissa rennosti ja ihan vain fiilistelyn kannalta, mikä olikin aivan loistava päätös. Hyvää ruoka, viini ja Vancouver olivat vallan toimiva kolmikko.

Kiertelin heti aamulla jetlagisena (3 tunnin aikaero, joten heräsin pirteänä 5:30) Vancouverin keskustan alueella veden äärellä, niin kuin jo kerroinkin Tarinoita Maailmalta Facebook sivulla. Miten ihana paikka aloittaa aamu!

Siellä vilisi jos minkälaisia koiria, juoksijoita ja pyöräilijöitä sekä minunlaisiani Starbucks- haahuilijoita sulavassa sovussa.

Untitled

Untitled

Untitled

Vancouver on vegeystävällinen kaupunki ja löysinkin hipsterimäisen vegaaniravintolan nimeltä Meet Gastownin alueella. Tämä alue oli muutenkin niin nättiä ja juuri sellaista, millaiseksi kuvittelin tämän kaupungin! Tänne tulen ehdottomasti haahuilemaan ja syömään uudemmankin kerran.

Untitled

Untitled

Vancouver Gastown

Onko Vancouver tuttu paikka tai matkalistallasi? Mä luulen, että tänne pitää mennä takaisin ihan ajan kanssa city-seikkailemaan!

4 Comments

 • Vancouver on kyllä kiva kaupunki. 🙂 Oikeastaan odotin siltä vielä jotenkin vähän enemmän kuin mitä se oli, mutta tykkäsin silti. Se on kompaktin kokoinen kaupunki.
  Elina | Vaihda vapaalle recently posted…Kruger road blocks – kun eläimet liikenteen pysäyttiMy Profile

  • Annika says:

   No minäkin aloin miettimään siellä ollessa, että hetkonen, mitäs nähtävyyksiä täällä on! New Yorkista vaikka tulis mieleen useampikin, mutta Vancouverista ei montaakaan, kun en niitä sen koommin tutkinut etukäteen. Ensi kerralla siis enemmän aikaa ja kohdetutkimusta etukäteen 🙂

 • Marimente says:

  Vancouver on ihan vieras kohde, joten siksikin piti tulla urkkimaan tänne kuvamateriaalia ja muuta tietoa kaupungista. Näyttää jokseenkin leppoisan seesteiseltä ja oi nam mitä sulla oli siellä lautasella! 🙂

  • Annika says:

   Joo se oli kyllä kiva kaupunki, vaikken kovin paljon siitä ehtinytkään nähdä! Pitänee korjata tämä asia piakkoin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge