Matkachat

Mikä?

Matkachat, tai paremminkin #matkachat, on Suomen ainoa viikottainen matkailuaiheinen Twitterchat, ja on saanut Suomen matkailijat näppäimistön äärelle joka viikko jo vuodesta 2015 lähtien. Matkachat kokoaa suomalaisia matkaajia yhteen porisemaan matkailusta, jakamaan kokemuksia maailmalta ja kuulemaan vinkkejä muilta reissaajilta, sekä ennen kaikkea inspiroitumaan!

Viikoittain #matkachat houkuttelee useita kymmeniä, kaikenikäisiä matkailuintoilijoita keskustelemaan keveämielisesti mielenkiintoisista aiheista. Joka viikolla on oma aiheensa ja nämä vaihtelevat matkakohteista matkustustapoihin ja ihan mihin vain matkailuun liittyvään. Puolen tunnin chatin aikana twiittejä vilahteleekin useita satoja, joten #matkachat onkin saanut lempinimen “viikon nopein puolituntinen” ja se on ihan totta!

Kuka?

Minun lisäkseni Matkachattia emännöi London & Beyond- blogin Leena sekä Marimente-blogin Mari. Me olemme kaikki ulkosuomalaisia matkabloggaajia, kokeneita matkaajia sekä tietysti innokkaita Twitterin käyttäjiä. Teemme myös Matkachatin tiimoilta onnistuneesti yritysyhteistöitä, jolloin yritys voi sponsoroida chatin. Matkachat yritysyhteistyö on loistava keino tavoittaa suomalaisia matkaajia, ja kerromme tästä mielellämme lisää. Jos tämä kiinnostaa, niin ota yhteyttä annika @ tarinoitamaailmalta.com.

Milloin?

Matkachat on aina maanantaisin kello 20:30 Suomen aikaa.

Matkachatiin osallistuminen on hyvin helppoa, seuraa vain Twitterissä tägiä #matkachat niin näet meidän emäntien esittämät kysymykset viikon aiheesta, ja voit seurata muiden osallistujien kommentointia. Muista aina laittaa #matkachat- tägi omiin twiitteihin, niin kaikki näkevät vastauksesi. Suosittelen lämpimästi seuraamista Tweetdeckin kautta, jolloin voit seurata kommentteja ja notifikaatioita samalla ruudulla, kuten alla olevasta kuvasta voi nähdä. Tweetdeckin saa kätevästi käyttöön täältä. 

Kannustan kovasti tulemaan mukaan meidän loistavaan ja kasvavaan Matkachat-yhteisöön! Minusta hyväntuuliselle matkailujutustelulle on aina aikaa 🙂 Jos haluat kurkata muutamia koosteita ja sponsoroituja postauksia edellisistä chateistä, niin kurkkaapa tänne.