Yhteistyö

by Annika

Tervehdys brändit ja yritykset!

Teen aina aika ajoin yhteistyötä sellaisten tahojen kanssa, joiden tuotteet tai palvelut sopivat blogini teemaan, eli aktiivimatkailuun, retkeilyyn ja kestävään matkailuun.

Koska olen itsekin työskennellyt matkailumarkkinoinnin parissa, tiedän että perinteinen mainonta on paitsi kallista, niin myös yhä enemmän tehotonta. Samaan aikaan brändit, jotka tekevät yhteistyötä bloggaajien kanssa saavat aikaan loistavia tuloksia. Ei pilkkahinnalla, mutta kuitenkin murto-osalla vaikkapa lehtiaukeaman kokoisen mainoksen hinnasta.

Blogini tavoittaa kuukausittain tuhansia suomalaisia, etenkin matkailusta kiinnostuneita 25-34 vuotiaita, ja kanssani tehdyt yhteistyöt jäävät elämään netin maailmaan eivätkä ole kertakäyttöisiä, vaan ne löytää hakusanoilla kuukausien ja vuosienkin jälkeen.

Muun muassa nämä brändit ovat luottaneet yhteistyöhön kanssani:

yhteistyokumppaneita blogi

Jos sinulla on tuote tai palvelu, joka sopisi blogini henkeen niin jutellaan ihmeessä lisää! Minut saa kiinni sosiaalisesta mediasta @annikarautiola tai ihan perinteisesti sähköpostia laittamalla annika (at) tarinoitamaailmalta.com tai täyttämällä alla olevan viestilomakkeen.