Suomeen!

by Annika

Nyt ois Suomen matka jo ihan hyppysissä, parin tunnin päästä pitäisi olla jo kentällä! Lennot ovat tällä kertaa ihan mukavat, ensin Torontoon, jossa parin tunnin shoppailutauko ja sitten yön aikana lento Lontooseen, jossa on vain 1.5 tunnin pysähdys ja sieltä sitten Helsinkiin. Eli toisin sanottuna lähden ulos syömään ja katsoon leffaa ja sitten kun herään niin olen Euroopassa! Passaa minulle oikein hyvin.

Koetan tänne bloginkin puolelle käydä päivittelemässä kuulumisia, jos olen toipunut lumen aiheuttamasta shokista! Pitikin just nyt alkaa lunta satamaan siellä.. Instagramin puolelle varmaan päivittelen ainakin tässä matkan varrella kuulumisia ja näkymisiä, joten seurailkaa sieltä ankkuliini  nimimerkin matkaa 🙂

Suomessa on ensin ihanien kavereiden näkemistä Helsingin seudulla ja sitten tietysti suuntaan pohojossen jossa kohokohtina tietysti siskontytön 4-vuotissynttärit ja varmasti muuta lapsellista menoa, heheh. Ja varmasti tulee syötyä ihan kiitettävästi, niin kuin aina äitin keittiössä. Eli kaikin puolin kivan kuuloinen loma tiedossa! Tämä lähtee nyt tarkastamaan, että laukku on pakattu!

Saattaisit tykätä myös näistä

6 comments

Annika October 18, 2013 - 3:54 pm

Oikein hyvää matkaa ja nautinnollista Suomi-fiilistelyä! 🙂

Reply
Annika October 18, 2013 - 7:54 pm

Kiitos Annika! Kunhan minä saan tassuni Fazerin siniseen, niin fiilistelyt on taattu!

Reply
Tiina October 18, 2013 - 5:11 pm

oi että, tulee melkein koti-ikävä itsellekin, aika ihanaa! Hyvää lomaa ja nauti äidin ruokapöydästä. Kanada on kyllä meidän matkustuslistan aika kärkipäässä tällä hetkellä, olisi ihana päästä näkemään kesä siellä.

Reply
Annika October 18, 2013 - 7:53 pm

Kiitos Tiina! Suosittelen kyllä kovasti Kanadaa, etenkin kesä- ja syysaikaan. Mahdottoman iso maa tosin koluta yhdellä kertaa 🙂

Reply
Kea October 19, 2013 - 5:22 am

Tervetuloa Suomeen ja hyvää matkaa! 🙂

Reply
Annika October 20, 2013 - 5:28 am

Kiitos! Suomeen on päästy, ja sain jo kuvia pohjoisesta, että lunta on niin maan pirskuleesti…:D

Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.