Kanadan syntymäpäivät

by Annika

Hyvää 148:tta syntymäpäivää Kanada! Tänään on siis Canada Day, joka on suureksi ilokseni vapaapäivä. Suurimmat juhlinnat tietysti tapahtuvat tuossa ihan muutaman kilometrin päässä Parliament Hillillä, mutta ikävä kyllä taivas on kyllä sen verran suttuinen ja säätieteilijät lupaavat kilvan reilua sadetta tänään, että taidan keskittyä juhlimaan ihan kotioloissa.

Parliament Hillillä on aina heinäkuun ensimmäisenä tuhansia valkoiseen ja punaiseen pukeutuneita juhlijoita, jotka ovat saapuneet paikalle katsomaan ilmaista tapahtumaa. Mukana on tietysti vain kanadalaisia artisteja, pääministerin puhe ja tanssinäytöksiä ja sen sellaista. Tänä vuonna listalla ei tosin ole ketään niin isoa nimeä, että haluaisin uhmata sadetta. Isoin nimi taitaa olla Magic!, jonka en edes tiennyt olevan kanadalainen bändi ennen tätä viikkoa!

Halusin kuitenkin jakaa kuvia viime vuosilta hieman aurinkoisimmilta juhlinnoilta. Kahden vuoden päästä eli 2017 juhlitaan Kanadan 200 vuotispäivää ja uskokoaa tai älkää, niin tätä tapahtumaa on mainostettu jo ympäri Ottawaa melkein vuoden ajan. Parempi olla isot bileet, kun kolme vuotta mainostetaan 😉 Anyways, Happy Canada Day!

Canada party

Canada Red

Canada flag

Saattaisit tykätä myös näistä

3 comments

lena / london and beyond July 1, 2015 - 12:10 pm

Onnea Kanada!! 🙂 Oon ollut kerran kavereideni Kanada-bileissä Lontoossa, ihan supermukavaa porukkaa! Rakastan karnevaaleja ja juhlia, jossa kaikki ovat mukana hyvällä fiiliksellä. Suomenkin itsenäisyypäivä voisi olla hieman tämän tyylinen 🙂

Reply
Annika July 1, 2015 - 12:17 pm

Joo näissä on muuten todellakin sellainen iloinen fiilis! Ja se, ettei täällä saa juoda alkoholia julkisesti tekee muuten kumman eron juhlintaan 😉

Reply
jenni manninen July 1, 2015 - 10:27 pm

mua huvittaa, mekin mentiin tänäkin vuonna Riverside Parkkiin Canada Day juhlallisuuksiin, oltiin kyllä ihan erivärisissä vaatteissa kun punaisessa ja valkoisessa ihan tarkoituksella helpompi oli pitää muksuja silmällä 😉 ei ois kannattanut hirveä ihmismäärä ja jälleen kamalan kuuma, no jos illalla katselin ilotulitukset omasta olohuoneesta (mäen päälle asumisen hyvät puolet)… Voin tosiaan kuvitella kuinka juhlallisuukset Ottawassa on hiukan suurempaa luokkaa kuin täällä. Hyvää Kanada päivää sulla ja Nisulle.

Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.