Instagram Travel Thursday: The Best of Canadian Fall

by Annika

Tämän viikon Instragram Travel Thursday- kuvat tulevat Kanadasta ja kaivelin Instragramin kätköistä nimenomaan syksyisiä kuvia. Minä siis edelleen nautin täysillä lempparivuodenajastani, vaikka nyt jo vähän huolettaa, että onkohan kaikki kivat ilmat jo ohitse, kun palaan Suomen reissultani? Maalaismakkinat ainakin loppuvat pian paluuni jälkeen marraskuussa, niisks!

2013-09-15_1379261926

Minusta syksy on jotenkin tosi pohjois-amerikkalainen vuodenaika. Tiedättehän, nyt kun kaikki tv-sarjat palaavat taas kesätauoilta ja ne sarjat, jotka ovat jotenkin high schooliin tai collegeen liittyviä, niissä on aina uusi lukukausi alussa ja niin edelleen. Lisäksi Halloween ja kurpitsat kuuluvat täällä olennaisesti syksyyn ja se näkyy ihanissa koristeissa vähän joka paikassa. Ja tsekatkaapa tuo alla oleva kurpitsa, joka oli tuolla Ottawan keskustan Byward Marketilla! Melkoisesti on kokoa ja näköä tällä yksilöllä, hyvä ettei ole jo Tuhkimon hevosvaunuiksi muuttunut…

2013-10-05_1380978893

Ennenkin olen hehkuttanut ruska-ajasta täällä, enkä malta olla tunkematta tänne vielä lisää syysruskaa. Päivän hassu fakta tähän väliin, luulin nimittäin pienenä / nuorena että vain Suomessa on ruska-aika. Sitä jotenkin niin iskostettiin päähän, että Suomessa se ruska-aika on niiiin huikea, ja niinhän se toki onkin. Mutta jotenkin siitä tuli sellainen mielikuva, että se on jotenkin ainutlaatuista juuri Suomessa, vähän niinkuin sauna joka taloudessa. Mutta onhan sitä ruskaa muuallakin! Jopa miljoonien asukkaiden metropoleissa, kuten tuossa Montrealista näpätystä kuvasta näkyy:

2013-09-11_1378863707

Syksy on tietysti uusien harrastusten aikaa monille, tosin minä en ole vielä keksinyt itselleni mitään uutta ajanvietettä. Sen sijaan olen koettanut pitää yllä edes jonkinlaista juoksurutiinia. Kumma homma että se lähteminen on aina muka niin hankalaa, mutta sitten kun pääsee liikkeelle niin ilma on juuri mukavan raikas ja täällä juoksulenkitkin on oikein nättejä!

2013-09-30_1380547402

Ja tietenkään ei saa unohtaa syksyisiä lämpimiä juomia! Chai latet ovat vakiokavereita vuoden ympäri, mutta näin syysaikaan olen ystävystynyt pumpkin spice lattejen kanssa. Caramel apple spice kanssa olisin mielelläni bestiksiä, mutta jotenkin musta vaan tuntuu, että näiden kanssa ei kannata muodostaa mitään pidempää suhdetta..Saa pian tuplata juoksulenkkien määrän!  Alla oleva caramel apple spice eli lämmin omenasiideri karamellikastikkeella tuli kyllä nautittua Kanadan ulkopuolella New Yorkissa ja kaiken lisäksi tammikuussa, mutta ne kuuluvat täälläkin syksyyn. En vain ole malttanut sen vertaa hidastaa täällä, että olisin näpännyt kuvan ennen kermavaahtoviiksien luomista. Taidan ottaa viikonlopun asiakseni käydä nauttimassa samaisen drinkin ihan kupista ja rauhassa kahvilassa istuen!

 2013-07-20_1374357118

Muiden bloggaajien Instagram Travel Thursday postauksia ympäri maailman voipi käydä kurkkaamassa esimerkiksi Running With Wild Horses blogista!

Saattaisit tykätä myös näistä

16 comments

Kea October 10, 2013 - 3:51 am

Niin kauniita värjeä. Etenkin mä tykkään noista munakoisoista. Suomessa ne ei ikinä oo tuon värisiä. Vermontissa näin viime vuonna samanlaisia!

http://farm9.staticflickr.com/8037/7948688266_68bf47c563_b.jpg

Ja ihan älytön tuo kurpitsa! Siitä vois melkein tehdä tuhkimolle kärryt… 😀

Reply
Annika October 10, 2013 - 8:11 am

Nuo munakoisot olivat kyllä aivan huikean näköisiä livenäkin!! Melkein piti ostaa ihan vaan tuon värin takia 😀 Hyvännäköisiä ne on tuossa sun linkissäkin! Luonnosta tulee kyllä välillä ihan huikeita värejä 🙂

Tuo kurpitsa mahtaa painaa ihan valtavasti..! Tuon kun kaivertaisi, niin johan olisi taiteilijoilla pinta-alaa!

Reply
Annika October 10, 2013 - 4:23 am

Ihania kuvia, mulla on jo ikävä syksyä. Täällä Barcelonassa tuntuu, ettei sellaista oikein ole. Onhan noita ruskeita lehtiä kaduilla, muttei värikollaasia puissa ja asteita päivisin pikkasen liikaa. Äidin mukaan Suomessa on ollut tänä syksynä joku ennätys kaunis ruska. Epäreilua. 🙂

Reply
Annika October 10, 2013 - 8:05 am

Hahaa, siis ruska-aika ei ole joka paikassa 😀 Espanjassa mennään siis suoraan kesästä talveen..? Tai no onko siellä edes kunnon talveakaan..Nimimerkki: En odota kahden metrin lumikerroksia 😉

Reply
Laura October 10, 2013 - 6:26 am

Todella ihania kuvia! Olin Kanadassa vaihdossa jo monta vuotta sitten ja se ruska-aika oli kyllä ihan mieletön! Niin kaunista ja upeita värejä. Tämä aika syksystä on kyllä parasta!

Reply
Annika October 10, 2013 - 8:04 am

Kiitos Laura! Syksy on ehdottomasti parasta 🙂 Se mikä seuraa, ei välttämättä niinkään..Voi kun voisi asua jossain, missä tällaiset kelit olisivat talvi! Sitten olisi vaan kesää ja sykysä koko vuosi..:)

Reply
lena October 10, 2013 - 6:38 am

Kaunis syksy! Palasin juuri Lontooseen Suomen visiitiltä ja olipa se Suomen ruska kaunis. Mutta niin näyttäsi olevan Kanadasakin 🙂

Reply
Annika October 10, 2013 - 8:02 am

Kyllä sitä kummasti alkaa arvostamaan puita ja luontoa, kun ruska-aika saapuu! Etenkin kun Briteistä tulee, itse muistan Edinburghissa pohtineeni kolme vuotta missä ne kaikki puut on..!

Reply
Satu VW October 10, 2013 - 6:39 am

Ihanan syksyisiä kuvia! Toivottavasti syksy ei ole mennyt aivan täysin ohitse kun palaat takaisin kotiin Kanadaan. 🙂 Ja juu. Ihan noin suuria kurpitsoita en ole Norjassa nähnyt…

Reply
Annika October 10, 2013 - 8:00 am

Kiitos! Kyllä se syksy aina vähän pidemmälle jatkuu täällä kuin Suomessa, joten toivottavasti ei ole ihan lehdettömät puut vastassa 🙂

Reply
Maisa Harju October 10, 2013 - 12:15 pm

Aivan ihanan oranssia! 😀 Ja vihannekset näyttää kyllä namilta, kelpaisi kokkailla vaikka kasviskeittoa…

Reply
Annika October 10, 2013 - 9:15 pm

Oranssi on todellakin tämän hetken väri 😀 Multa löytyy myös läjä pilarikynttilöitä, jotka on päältä oransseja (pumpkin spice) ja sit ne hiljalleen vaihtuu viininpunaiseksi (cranberry) alaosassa. Aivan paras juttu syksystä talveen siirryttäessä- Ja tuoksuu taivaalliselle. Ahh.

Reply
Nella Kaukokaipuu October 10, 2013 - 12:51 pm

Aivan ihana postaus! Tällainen syyshullu ei saa silmiään irti puiden väreistä saati kurpitsoista! Oon aina sanonut, että jos voisin valita yhden lajin mitä viljelisin, se olisi kurpitsa. Ihania kuvia!

Reply
Annika October 10, 2013 - 9:21 pm

Mahtavaa, että on muitakin syyshulluja! Enpä ole kyllä koskaan kurpitsafarmilla käynyt, enkä edes tiedä miten niitä oikein viljelläänkään. Mielessä on vain oranssi pelto täynnä kurpitsoja..Syyshullun paratiisi.

Reply
VeeraBianca October 10, 2013 - 2:33 pm

Ihania kuvia, rakastan tota munakoisokuvaa ihan hirveesti 😀 haha!

Reply
Annika October 10, 2013 - 9:27 pm

Kiitos! Jos oranssin lisäksi pitäisi valita joku syysväri, olisi se ehdottomasti tuollainen munakoison violetti!

Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.