Vihdoinkin viikonloppu!

by Annika

Tämä viikko tuntui jotenkin extrapitkältä. Sattuikohan jollekin muullekin pitkä viikko? Viikon puolivälissä muistin, että sitä jaksaa paremmin, kun on mitä odottaa ja kutsuin parit kaverit kylään perjantai-illaksi. Tästä tuli oiva syy käydä hakemassa vähän viiniä ja muuta kivaa. Nisu oli heti aamusta asti hengessä mukana nukkumalla pitkään ja tietysti se viihdytti vieraita illalla oikein kunnon isännän tavoin.

Toinen illallisvieraista oli keliaakikko, mutta kovin kauaa ei tarvinnut pohtia gluteenittomia eväitä, kun niitä tulee näköjään laitettua ihan huomaamatta. Eli luvassa oli gluteenittomat vegaanit dinnerpartyt ja niistähän tuli vallan maukkaat, vaikka itse sanonkin.

enchilada

Ottawassa on ollut tosi kylmä viikko, siksiköhän se tuntuikin niin pitkältä? Melkein olisi tehnyt mieli juoda lämmintä omenasiideriä, mutta onneksi viini, hyvä seura ja kunnon naurut lämmittivät. Samalla muistin, että herttinen tässähän pitää päästä IKEAan glögiostoksille! Vaikka edelleen olen sitä mieltä, ettei ole suomalaisen glögin voittanutta, mutta minkäs teet. Ulkosuomalaisena et paljon mitään.

Inniskillin

Nisu on nyt ollut meillä kaksi viikkoa ja tuntuu, että se on jo tuossa ajassa kasvanut ihan kauheasti! No, ‘kauheasti’ on ehkä vähän liioittelua, mutta on se kyllä isompi jo. Nyt seuraan sen liikkeitä kameran kanssa, niin että tulee varmasti joka tapahtuma tallennettua kameralle. play

Nisu in the sun

Tällä viikolla Ottawaan avattiin Whole Foods ja tänään meinasin mennä taivastelemaan sitäkin ihmettä. Siitä puhuu täällä ihan kaikki; joko siitä tykätään ja ollaan innoissaan hyvänlaatuisista elintarvikkeista ja erikoisruokavalioille tarjottavasta valikoimasta tai sitten vannotaan, ettei sinne koskaan mennä, koska on ihan tyhmää maksaa niin paljon ruoasta. Pakkohan sinne on kuitenkin lähteä katsomaan, mistä on kysymys ja onko se nyt oikeasti niiin kallis.

Tämä oli tällainen ihan pikapäivitys näin lauantai-aamuna, palailen tässä viikonlopun aikana vielä asiaan pidemmän postauksen muodossa!

Saattaisit tykätä myös näistä

6 comments

Sari | Pakkasesta Paratiisin November 22, 2014 - 1:53 pm

Voi että mikä lutuisuus Nisu on ja varmasti ihan mahtava isäntä. Tosin emäntä jää äkkiä tuollaisen hurmurin jalkoihin 😉

Reply
Annika November 23, 2014 - 4:49 pm

No älä muuta sano Sari! Ei tarvi paljon itse viihdyttää vieraita, kun kaikki vaan istuu lattialla koiran kanssa 😀

Reply
Satu VW / Destination Unknown November 22, 2014 - 2:40 pm

Täällä oli kanssa piiiitkän pitkä viikko, jotenkin tuo jatkuva harmaus pistää vähän pään sekaisin vaikka nyt aurinko on onneksi tullut taas esiin ja vuorilta löytyy luntakin. Yksi ystävistäni on myös keliaakikko, mutta itse en koskaan keksi mitään järkevää tarjottavaa hänelle. Muuta kuin nesteitä 🙂 Eli jos on jotain hyviä vinkkejä, mielelläni ottaisin niitä vastaan!!

Reply
Annika November 23, 2014 - 4:53 pm

Tämä marraskuinen harmaus on kyllä ihan mälsää, tulis jo kunnon lumi! Hahah, suosittelen googlaileen jotain gluten free blogeja kun ystäväsi on tulossa kylään seuraavan kerran 😀 Yks mistä tykkään hirveästi on Oh She Glows blogi, joka on vegaaniruokablogi, mutta siellä on paljon gluteenittomiakin ruokia ja etenkin jälkiruokia, nam. Mun tulee ihan liian usein tehtyä maapähkinävoi-suklaakeksejä, joiden reseptin bongasin tuolta ja ne on gluteenittomia, vaikkei itselle ‘tarviskaan’ olla. Myös nuo postauksen black bean sweet potato enchiladas on tuosta blogista, vai olikohan siitä keittokirjasta..Kuitenkin, saman naisen käsialaa 🙂 Myös useimmat curryt tarjottuna esim riisin kanssa on luontaisesti gluteenittomia ja yleensä aika helppoja tehdä!

Reply
Tiina, Kinttupolulla November 23, 2014 - 4:18 am

Ihana Nisu <3 meilläkin syödään vegaanista ja gluteenitonta 🙂

Reply
Annika November 23, 2014 - 4:55 pm

Minä luulin, että meillä ei kovasti gluteenitonta syödä, mutta on näköjään useampikin ns perusruoka, joka on gluteeniton. Olen kuitenkin onnellinen, ettei itse tarvitse allergian takia syödä gluteenitonta, siinä olisi varmasti varomista syömisten kanssa!

Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.