Tervetuloa!

by Annika

Viime viikot olen pakertanut tämän projektin parissa ja nyt se on vihdoin valmis; tervetuloa uudistettuun Tarinoita Maailmalta blogiin!

Blogin uudistaminen on jo pidemmän aikaa ollut mielen päällä ja kun vihdoin aloitin, niin eihän siitä meinannut loppua tullakaan. Isona apuna ovat olleet rakas toinen puoliskoni, sekä hänen veljensä, jotka molemmat ovat jonkin sortin tietotekniikkaguruja. Vaikka pitää myöntää, on tässä itsekin tullut opittua yhtä sun toista tätä rakentaessa. Vielä on jonkin verran hommaa jäljellä ja jonkin verran voi vielä tulla muutoksia jossain välissä, mutta en malttanut olla tätä jo julkistamasta!

Meinaan aloittaa melkein puhtaalta pöydältä, eli siirsin vain valikoiden vanhan blogin puolelta juttuja tänne. Todennäköisesti lisäilen vanhempiin reissuihin liittyviä juttuja aina silloin tällöin piristämään uusien postauksien joukkoon. Tuolta yläpalkista “Matkat” osion alta avautuu valikko vanhoihin reissuihin, joista olen kirjoittanut ja sinne lisäilen maita aina sitä mukaa, kun niistä kirjoittelen. “Ulkomaille töihin ja opiskelemaan” osiosta pääsee lukemaan kestosuosikkiaiheesta, eli työskentelemisestä Kanadassa. Lisäksi kokosin pienen infon Skotlannissa opiskelusta sekä working holiday viisumista Australiaan.

Sivusto on kovasti erilainen kuin vanha blogi, mutta toivottavasti kuitenkin loogisesti navigoitava! Sivun yläosassa pyörivät uusimmat postaukset ja tietenkin alaspäin selaamalla pääsee vanhempiin juttuihin.

Palautetta ja kommentteja otan mielelläni vastaan, mutta sen pidemmittä puheitta; Tervetuloa ja toivottavasti viihdytte uudenkin sivuston parissa!

Saattaisit tykätä myös näistä

10 comments

Mari September 6, 2013 - 9:04 am

Hei, oon nyt ihan innoissani tästä sun uudesta sivustosta! Aika äkkiä oppii täällä liikkumaan ja löysin tämän kommenttiboksinkin kohtuullisen nopeasti 🙂 Mutta varmasti on ollut iso työ tässä kaikessa, ja lopputulos näyttää omaan silmääni selkeältä, tyylikkäältä ja varsin organisoituneelta. Ihan huippua Annika, ja taustajoukoille myös terkkuja että hyvältä näyttää! 🙂

Reply
Annika September 6, 2013 - 6:09 pm

Kiitos!! 🙂 Tässä oon viime viikot vain kirjoitellut ja suunnitellut postauksia ja nyt on kauhea vimma vaan postailla juttuja..:)

Reply
Riina September 8, 2013 - 3:49 am

Heippa, kiva että vinkkasit muutosta, oli mennyt ihan ohi! 🙂 Tosi hyvältä näyttää tämä uusi kotisi! 🙂
Terkkuja Pariisista! 😉

Reply
Annika September 8, 2013 - 10:40 am

No ihan uusi muutto tämä vasta olikin, eli et suinkaan ole jälkijunassa 🙂 Kiva kun tulit tännekin, ja terkkuja Pariisiin takaisin!

Reply
sannabanana September 8, 2013 - 7:50 pm

Vau, tämähän on upea!

Reply
Annika September 8, 2013 - 8:14 pm

Kiitos Sanna! 🙂

Reply
Kea September 12, 2013 - 6:00 am

Onpa hienon ja tyylikkään näköistä täällä… olisipa mullakin joku guru jonka puoleen kääntyä!

Reply
Annika September 12, 2013 - 7:59 am

Kiitos Kea! Mulla kävi kyllä hyvä tuuri, kun löytyi ihan lähipiiristä noita guruja – Itse olisin laittanut näin jälkikäteen ajateltuna tämän ihan vain puolivalmiiksi!

Reply
Sanariimu September 27, 2013 - 4:59 am

Hei! Kiva tämä uusi blogi! En sitä vanhaakaan kyllä ole ehtinyt kuin hätäisesti lukaista, löysin nimittäin blogisi vasta tänään. Täytyypäs jäädä seurailemaan 🙂

Reply
Annika September 27, 2013 - 7:40 am

Heippa ja tervetuloa mukaan seurailemaan 🙂 Aina kiva saada uusia lukijoita! Mukavaa viikonloppua 🙂

Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.