Lunta tupaan

by Annika

Täällä on nyt viikon sisään ollut parikin ‘lumimyrskyä’ eli siis päiviä, jolloin lunta on tullut ja reilusti. Ei ne minusta nyt mitenkään myrskyisiä päiviä ole olleet, mutta täällä aina vaan puhutaan snow storm of the season ja niin edelleen. Mutta tokihan sen ymmärtää, että kun lunta tulee 25cm päivässä niin voi olla auto jos toinenkin ojassa ja lennot myöhässä, eli kai sitä nyt sitten voi myrskyksikin sanoa. Mutta onhan se vaan nättiä, kun on lunta reilusti!

Lunta on tullut tupaan nyt myös kuvainnollisesti, nimittäin mun oleskelulupahakemuksesta ei ole kuulunut yhtään mitään sen jälkeen kuin se Lontooseen meni käsiteltäväksi. Kuusi kuukautta on keskimääräinen aika mitä siihen käytetään ja se on kohta täyttynyt. Mutta sitä ennen nykyinen Kanadan työlupani ehtii todennäköisesti umpeutua, niin kuin pelkäsinkin. Joten ei auttanut itku markkinoilla, vaan tänään lähetin pomolleni kirjeen, että tammikuun puolessa välissä on pakko lopettaa työnteko. Toki varoittelin sitä jo aikaisemmin, mutta kun töissä on kahden viikon irtisanomisaika, niin minkäs teet 🙁 

Nyt ei auta kuin toivoa, että viisuminkäsittelijät palaavat joululomiltaan pikaisesti ja pistävät hippulat vinkumaan. Yhteydenotto niihin on melkein mahdotonta, kun vastauksena tulee vain että “palaamme asiaan 28 päivän kuluessa..”. Koitan kuitenkin pitää positiivisen mielen ja ottaa tämän tauon ikään kuin talviloman kannalta! Toivon, että saisin oleskelulupani helmikuun aikana, koska en kuitenkaan koko talven mittaista talvilomaa halua. Tällä hetkellä töissä on tosi hiljaista, joten ne ei heti palkkaa uutta henkilöä mun tilalle, mutta tietysti jos tilanne kovin pitkittyy, niin sitten voi asiat muuttua. 

Eli ei ihan paras aloitus uudelle vuodelle, mutta eiköhän sinne mahdu monta hyvääkin asiaa. Vielä pari viikkoa töitä siis jäljellä ja sitten talvilomalle! Taidan alkaa tekeen lomasuunnitelmia tässä odotellessa. 


Oikein Hyvää & Onnekasta Uutta Vuotta Kaikille! 

Saattaisit tykätä myös näistä

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.