Juhlintoja Suomi-teemaisessa Pohjois-Amerikan suurimmassa kylpylässä

by Annika

Moikka moi! Tuntuu, että viime aikoina en ole edes ehtinyt postata blogiin mitään ja jos olenkin jotain postannut niin se on liittynyt johonkin vanhaan kohteeseen tai matkachattiin. Joten lienee jo korkea aika kertoa vähän ajankohtaisia arkikuulumisia täältä rapakon takaa!

Ottawa fall morning

Aamulenkillä Nisun kanssa tässä melkein kotikadulla

Pari viime viikkoa on mennyt lievissä juhlatunnelmissa; ensin Adam valmistui (vaikkei viralliset valmistujaiset ole vasta kuin myöhemmin) ja sitten meidän karvavauva eli Nisu täytti kaksi vuotta. Kyllä vain, sitä kun on oikein kunnon koiraihminen niin pitää juhlia nelijalkaistenkin synttärit 😉

Nisun synttäripäivä meni toki itse synttärisankarin toiveiden mukaisesti; käveltiin Petsmartiin (paikalliseen suureen lemmikkieläintarvikekauppaan) hakemaan synttärikeksi, käväistiin koirapuistossa juoksemassa, käytiin toisellakin pitkällä lenkillä ja tietenkin syötiin sitä keksiä. Itse asiassa sitä on vieläkin jäljellä, kaksi viikkoa merkkipäivän jälkeen, mutta se olikin suht kookas keksi koiran kokoon nähden.

Nisu's cookie

Nisu 2 years

Sitten seurasi meidän vuosipäivä, on näköjään vilahtanut 7 vuotta siitä, kun vaihtarina Quebecissä tapasin tuon kanadalaisen tapauksen 🙂 Merkkipäivä sattui viikolle, joten sitä juhlittiin ihan vain koti-illallisen, viinin ja cupcakesien kera. Viikonloppuna sitten suunnittelin pienen yllätyksen ja suuntasimme Suomi-teemaiseen, Pohjois-Amerikan suurimpaan kylpylään! Koetin pitää kohteen salassa loppuun asti, mutta minä onneton luin ajoohjeita ihan väärin ja mentiin vähän vikaan matkalla, joten oli pakko paljastaa mihin tässä olisi oikeasti tarkoitus mennä 😀

Perille päästiin kuitenkin ja vieläpä ihan ajoissa aamuaikaiseen tunnin mittaiseen hierontaan. Enpä ole koskaan kokeillut ammattilaisen tekemää hierontaa, mutta olihan se aika nappikokemus! Pitääköhän tuo ottaa ihan tavaksi? Hieronta oli kyllä hintava, mutta itse kokemus spa-musiikin ja makean appelsiinin tuoksuisen hierontaöljyn kanssa oli aivan verraton. Odotushuoneessa oli myös ananaksella ja vaniljalla maustettua vettä tarjolla – Pieni, mutta ah niin raikastava yksityiskohta!

Matin frisquet! | Cold morning! #nordikspanature #Chelsea #outaouaisfun

A photo posted by Nordik Spa-Nature (@nordikspanature) on

Sitten kehot rentoutuneina jatkoimme ulkona sijaitseviin altaisiin ja saunoihin. Altaita oli laidasta laitaan; porealtaita, kylmiä altaita, kuumia altaita ja infinity pool nimeltä Näkymä. Saunoja oli äkkilaskelman mukaan vissiinkin 9, monet erityyppisiä, kuten suomalainen (nimeltään Finlandia), mediaatiosauna (nimeltään Tuli), kuivasauna (nimeltään Maa), eukalyptuksen tai appelsiinin tuoksuisia saunoja…niitä kuulkaa riitti! Neljän tunnin aikana en ehtinyt kaikkea vielä kokeilla, eli takaisin on mentävä 😉 Ja tämä paikka on kaiken huipuksi alle puolen tunnin ajomatkan päässä keskellä Quebecin metsiä.

Bon weekend ensoleillé à tous! ☀️ Happy sunny weekend to you! #nordikspanature #outaouaisfun

A photo posted by Nordik Spa-Nature (@nordikspanature) on

Kameroita tai puhelimia ei saanut tuonne viedä, joten kuvituksina Spa Nordikin Instagram kuvia. Suunnittelen kyllä jo seuraavaa visiittiä, tämä paikka on varmasti aivan uskomaton talvella! Lisäksi koska olimme Quebecissä eli ranskankielisellä alueella, tuli suorastaan olo kuin olisimme ulkomailla. Eksoottinen loma kotona 😀 Mitä nyt suomenkieliset nimet vähän hämäsi. Tuolla rentoutuessa tuli mieleen, että tästä pitäisi vihjata pomollekin, nimittäin tuo paikka sopisi kuin nenä päähän meidän naisvoittoisen toimiston pikkujoulupaikaksi.

Pomosta puheen ollen, alan epäillä että siinä on jotain selvännäkijän vikaa. Juuri kun olin niin lopen kyllästynyt ja tympääntynyt työhöni, niin sehän ehdotti että entäpä jos alkaisinkin auttamaan markkinoinnissa? Aloittaisin Instagramin, kirjoittelisin blogipostauksia ja auttaisin yleisesti Euroopan markkininnoissa? Hyvä että toinen ehti lauseensa lopettaa kun minä olin jo pakkaamassa kamojani toimiston yläkertaan muuttoa varten 😀 Tämä olkoon osoitus siitä, että kannattaa avata suunsa bloggaamisesta ja muista omista kiinnostuksen kohteista työpaikallakin! Nähtäväksi jää, miten tämä sitten vaikuttaa meidän muuttosuunnitelmiin…Aika näyttää! 😀

Nisu silly face

Matkoja on niitäkin suunnitteilla, mutta toteutukseen eli lentojen ostamiseen ei ole päätynyt vielä mikään, koska nyt en osaa täysin varmaksi sanoa ollaankos sitä millä puolen manteretta – tai millä mantereella – tässä parin kuukauden päästä. Jotain pientä syksyistä roadtrippiä tulee varmasti suunniteltua ihan lyhyelläkin varoitusajalla, kunhan tämä ruska täällä alkaisi kunnolla!

Kivaa viikon jatkoa, olipa mukava kertoa ihan vaan kuulumisia vaihteeksi 🙂

Saattaisit tykätä myös näistä

1 comment

Marimente September 26, 2016 - 5:41 am

Ihanan rentouttavalta paratiisilta kuulostaa ja näyttää tuo kylpylä! Ja kiva että konseptissa on mukana hieman Suomi-teemaa, mikäs sen kotoisampaa 🙂 Mä odottelen täällä myös “ruskaa”, vaikka sitä tuskin huomaa kellertäviä lehtiä pitemmälle kun jo hypätään suoraan italialaiseen talveen. Mutta sitten alkaakin kaakaokausi <3

Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.