Matkojeni eläimet osa II

by Annika

Selailin tässä eräänä päivänä tämän vuoden matkakuviani ja tulin bonganneeksi aika monta eläinhahmoakin kuvien joukosta. Kirjoittelin viime syksynä postauksen matkoilla kohtaamistani eläinystävistä ja nyt kun on melkein taas syksy, päätin päivittää matkojeni eläimet postauksen tämän vuoden karvakavereista!

Alpeilla vaeltaessa tuli vastaan ammu jos toinekin ja välillä lampaitakin. Osa lehmistä oli suorastaan seurallisia ja välillä epäilytti tohtiiko niiden aitaukseen edes mennä! Osa reiteistä siis poikkesi lehmien tiluksien läpi mutta onneksi meidän kohdalle sattui ihan ystävällisiä sarvipäitä ja niiden liikkumisen kyllä kuuli jo kaukaa jättimäisten lehmänkellojen ansiosta.

2014-07-13_1405250961

Keväiseltä Victorian reissulta tuli otettua parikin hevoskuvaa. Kerran heppatyttö, aina heppatyttö! En ole täysin varma mitä ajattelen näistä hevosajeluista kaupungeissa, enkä nyt sitä meinaa päättääkään. Olin kuitenkin tyytyväinen siihen, että hevoset Victoriassa näyttivät oikein hyvin hoidetuilta ja niiden kuskit viettivät paljon aikaa niiden kanssa kyytiläisiä odotellessa. Erityispisteet saa kuskien asut, jotka olivat todella siistejä hattuineen päivineen. Täällä Ottawassa on ehkä kaksi hevoskuskia ja molemmat on ihan tavalliset tallivaatteet päällä. Ei se hienoin ensivaikutelma.

2014-08-22_1408674137

Lisää hevoslinjaa on myös tuossa postauksen ylimmässä kuvasssa. Nicaraguan San Juan del Surissa näkyi pari kertaa vauhdikkaita ratsastajia biitsillä ja olisin kyllä halunnut testata itsekin! Joskus pitää vielä järkätä joku ratsastusretki matkallakin. Kun joskus pääsen Islantiin, niin issikkavaellus on heti ensimmäisenä koettavien asioiden listalla.

Victorian reissulla tuli myös vastaan peura- Ja tämä taisi olla oikein korkeakoulutettu yksilö, sillä näin tämän Victorian yliopiston kampuksella. Hieman piti silmiä hieraista, kun huomasin kolme peuraa syömässä puiden lehtiä yhden rakennuksen edessä. Luonto tulee todellakin lähelle Kanadassa, uskokaa pois.

2014-05-17_1400289500

Bonuskuva! Tämä ei nimittäin varsinaisesti ole matkalta vaan ihan tästä kodin läheltä. Tällaisia kavereita meillä päin hengaa pepsodent hymyineen.

2014-08-22_1408673751

Parhaat vinkit murmeleiden etsimiseen ja muihin Ottawan suosituimpiin aktiviteetteihin voi tsekata kirjoittamastani Ottawan matkaoppaasta! Edelleen pyytäisin ystävänpalvelusta niiltä, jotka eivät vielä ole klikkailleet linkin takan olevasta Facebookin tykkäysnapista, sillä olisin kovin mielelläni mukana matkalahjakortin arvonnassa! Se on siis tämän Create Tripsin järkkäämän bloggaajakisan pääpalkinto, jonka saa joku viidestä eniten tykätyistä matkaoppaiden kirjoittajista. Kannattaa myös perehtyä tarkemmin itse Create Tripsiinkin, koska se on loistava apuväline matkojen suunnittelussa.

Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursday tempausta. Matkakuumetta voi käydä nostattamassa tuttuun tapaan kampanjan järjestäjien sivuilla: Kaukokaipuu,Wanderlust Expert ja Destination Unknown. Allekirjoittanutta voi seurailla Instamaailmassa Ankkuliini -nimimerkin takaa.

Saattaisit tykätä myös näistä

12 comments

annakoskela August 22, 2014 - 1:18 am

Nuo hevosajelut on ihan kivoja, jos hepat on hyvin hoidettuja, kuten esim. Itävallassa monessa paikkaa olivat. Sitten on ikäviä esimerkkejä esim. Sevillasta, missä hevoset olivat vähemmän hyvinvoivia ja karmein Luxorista joskus aikanaan. Hevosparat olivat kuin luukasoja.

Käydäänpä klikkailemassa. Itse olen vähän huonosti saanut omia oppaitani valmiiksi, mutta kaikki aikanaan.

Reply
Annika August 22, 2014 - 7:48 am

Niinpä, joka paikassa kun hevosia ei kohdella ihan samalla lailla..Olen myös kuullut kauhutarinoita mm Myanmarista 🙁 Nämä pollet näyttivät kuitenkin voivan aika paksusti! Nuo oppaat on kyllä tosi kivoja tehdäkin, ei muuta kuin luovuus huippuunsa 🙂

Reply
Narulelu maailmalla August 22, 2014 - 3:59 am

Eläimet on mulle matkojen suola, joten tälläiset postaukset on aina mun mieleen 🙂

Kävin tuolla Create Tripsin sivulla, mutta pitäisikö tuo kirjanen saada jotenkin edes osittain auki tai näkyviin? Ilmeisesti ovat maksullisia kirjoja? Kun klikkaan “Open on travelbook store”, selain ilmoittaa: “The address wasn’t understood”. Outoa.

Reply
Annika August 22, 2014 - 7:52 am

Mulle kans Elina! Aina kamera käy, kun jotain eläimellistä on näkösällä 😀
Tuosta kirjasesta voi tykätä ilman sen lataamista (se tykkäysnappi on siellä kuvan alla), mutta se Create Tripsin sovellus on maksullinen. Itse kirjanen puolestaan on ilmainen, kun on hankkinut sen sovelluksen 🙂

Reply
Laura August 22, 2014 - 4:26 am

Ihana tuo murmelikuva! Ja yleensä näkee aika nopeasti onko hepat hyvin hoidettuja (jos vähääkään tietää eläimistä mitään). Noi ainakin näyttää terveiltä ja hyvinhoidetuilta kuten sanoit! Yleensä myös jos on erityisen hyvin hoidetut hepat, niin noille kaupunkikärryajelu polleilla on laitettu sellaiset spessu kengät asvaltilla kävelyyn.

Reply
Annika August 22, 2014 - 7:55 am

Kiitos Laura! Tuo murmeli on kyllä aika hurmaava kaveri! Joo todellakin kunnon kengät pitää olla ja hyvinhoidetut kaviot muutenkin. Näillä olikin muuten jättimäiset kaviot (kenkineen päivineen), kun ne oli muutenkin tosi isoja hevosia..!

Reply
Annika August 22, 2014 - 12:42 pm

Oi mikä murmeli! Ootko päässyt ihan noin lähietäisyydelle oikeesti? 🙂 Ihan huippua. Toi lehmäkuva on ihan mieletön 😀

Reply
Annika August 22, 2014 - 1:31 pm

Joo eikö ole aika veikeä kaveri! Ne on täällä aika kesyjä ja ne ei kovin vähästä hätkähdä. Tässä oli tosin zoomillakin osuutta asiaan! 🙂

Reply
Tiina, Kinttupolulla August 22, 2014 - 3:45 pm

Eläimet <3 Ja tuo murmeli on niin ihana 😀

Reply
Annika August 22, 2014 - 10:33 pm

No jestas, tuo murmeli on nyt hurmannut kaikki 😀

Reply
veerabianca August 26, 2014 - 4:12 pm

Awww aivan ihana tää Matkojeni Eläimet! Miten söpöjä, kaikki -erityisesti murmeli 😀

Reply
Annika August 27, 2014 - 6:15 pm

Eikö vain! Söpöliinejä siellä täällä 🙂

Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.