Viikkokatsaus: Tulppaanit & Gelato = Kesä

by Annika

Välillä tuntuu että nämä mun viikkopostaukset on lähinnä viikonloppukatsauksia, mutta niinhän se joskus on että arkipäivät vierähtää töissä ja viikonloppuna sitten muistaa ja ehtii touhutakin jotain. Viime viikko on rehellisesti sanottuna aika hämärän peitossa, oletan että mitään merkillistä ei siis tapahtunut arkipäivinä. Töitä ja lenkkeilyä, peruskauraa. Mutta viikonloppuna olikin sitten enemmän toimintaa!

Perjantaina työkaveri ehdotti että mentäisiin slacklining töiden jälkeen. Niille jotka eivät kyseistä juttua vielä tiedä, niin kyseessä on niinkin yksinkertainen ja hauska huvi kuin “nuoralla” kävely. Kahden puun väliin siis sidotaan about viiden sentin levyinen vahva nauha, jonka päällä tasapainotellaan ja kävellään. Minun kohdalla homma on toistaiseksi tasapainottelua ja ehkä kahden askeleen tyylistä sohellusta, mutta kiipeilyä harrastava työkaverini ja Adam ovat molemmat raivostuttavan hyviä. Nälkähän siinä sitten tuli ja suuntasimme spontaanille illalliselle meksikolaiseen ravintolaan. Ja nyt kuulkaas kävi niin, että kävin ulkona syömässä enkä postannut mitään Instagramiin tai ottanut edes kuvaa koko ateriasta. Maailmankirjat ovat nyt selvästi sekaisin.

2014-05-10_1399730342
Lauantaina suuntasimme heti aamulla kävelylle läheiseen puistoon, joka on juuri alkaneen Tulppaanifestivaalin pääpaikka. Olimme liikkeellä jo ennen yhdeksää ja itse asiassa en edes nauttinut tyypillisesti teetäni rauhassa blogien parissa vaan kippasin kuuman juomani take-away kuppiin ja lähdimme nauttimaan lämpimästä päivästä ennen kuin bussilastilliset turisteja saapuivat paikalle. Ja voi, olihan siellä väriä, kukkia ja mahtavan kesäinen tunnelma!

Iltapäivällä kävin tutkimassa uusia juoksureittejä, mutta olo oli kuin elefantilla juoksuhiekassa eikä lenkki siis kulkenut yhtään. Mutta juoksentelin ja kävelin kuitenkin tunteroisen ulkoilmassa, minkä jälkeen olikin pikkunälkä. Ja mikäs sen parempaa naposteltavaa, kun gluteenittomat keksit uuden keittokirjan avulla. Taisi olla eka kerta gluteenitonta leipomista ja näistä kekseistä ainakin tuli tosi hyviä! Ja olivat vielä helppoja tehdäkin.

2014-05-10_1399752318
Kas kun Instakuvia kattoo, niin näkyy että en ole tainnut kuin herkutella tänä viikonloppuna. Sunnuntaina avattiin nimittäin gelatokausi! Ah, tätä on odotettu. Meidän lähellä on uskomattoman hyvä jäätelöpaikka ja sinne tulee varmasti käveltyä iltakävelylle tässä kesän mittaan. Käytiin me sentään vähän pyöräilemässäkin pitkin kaupunkia, joten ei tämä nyt aivan löhöilyksi mennyt sunnuntaikaan. Suurimmaksi osaksi silti.

Mukavaa viikon alkua kaikille!

Saattaisit tykätä myös näistä

6 comments

Marimente May 12, 2014 - 11:33 am

Että mitä – et ikuistanut meksikolaista ruokaa..?! 😀 Jäin kyllä tuijottamaan noita keksejä sitten sitäkin pidempään kuolaten, joten joudun ehkä nyt tässä olotilassa nautiskelemaan banaanimuffinssin. Ois muuten aika mielenkiintoista (=surkuhupaisaa?) kokeilla tuota nuorallakävelyä! 🙂 Onko se ihan yleinen harrastus siellä päin, tai uusin villitys?

Annika May 12, 2014 - 6:03 pm

No älä muuta sano!! Vieläkin ihmetyttää, pitää varmaan mennä uudestaan 😀 Ah tuo slacklining on etenkin kiipeilijöiden parissa tosi suosittua ja kyllä täällä aika useasti näkee porukkaa puistoissa tasapainoilemassa ja hyppimässä. Se on ihan hauskaa, mutta mulle ainakin aika vaikeaa 😀 Mutta harjoitus tekee mestarin..kuulemma…Joten jatkan yrittämistä! Jos joskus pysyn siinä tarpeeksi kauan, että saa kuvan otettua, niin pistän heti ilmoille 😀

Jenni Manninen May 12, 2014 - 8:54 pm

Mari kyllä meki kesäisin nähdään monesti tyyppejä puistossa nauralla kävelemässä… löytykö uusi harrastus Annika? aah gelato…. mun on jo pitkään pitänyt käydä testaan täällä on aika monta paikallista frozen yogurt paikkaa ja jääkahvit 😉 Ihania tulppaaneja mun alkaa kohta olla jo kukkineet tänään neiti kävi vähän koskemassa niin nyt on surullinen näky kun monta terälehteä tippu 🙁 täytynee laittaa kesäkukat 😉

Annika May 12, 2014 - 10:31 pm

Hahah, no tästä on tullut harrastus jo vähän tahtomatta 😉 Adam on tosi hyvä siinä ja aina menossa sen kanssa joten tulee pakostakin testattua itekin. Tosin oon suunnitellut riippumaton asentamista sinne puiden väliin, tasapainoilkoon muut, mä voin ottaa rennosti 😉

Soile May 13, 2014 - 12:14 pm

Ah, tulppaanit on mun lempikukka, ihania kuvia edellisessä postauksissa!

Annika May 13, 2014 - 6:06 pm

No niin Soile, nyt vaan sinäkin kohti Kanadaa 😉

Comments are closed.