Instagram Travel Thursday: Ottawa part 2

by Annika

Tämän viikon instagram kuvat tulevat taas Ottawasta, tuleepahan tässä esiteltyä Ottawaa ihan kunnolla! Nämä kuvat on parin viikon takaisia Päiväni Turistina- kuvia, jolloin tutkiskelin Ottawan keskustaa turistin näkökulmasta. On se vaan nätti kaupunki, vaikka yleensä jääkin Vancouverin ja Montrealin varjoon. Vuorethan täältä edelleen puuttuvat, eikä niitä varmaan ihan heti ilmaannu tuonne kaupungin laitamille, mutta edelleen olen sitä mieltä, että tämä on ihan kiva paikka. Alunperin tänne muuttaessa en ollut kauhean innostunut Ottawasta, kun vaihtoehtona oli hetken aikaa Victoria länsirannikolla. Mutta etenkin kesäaikaan on tullut useasti huomattua, että eipä tämä ole ollenkaan hassumpi paikka. 

Sitten seuraavaksi teille päivän pulmakulma: Mikä on alla olevassa kuvassa? 
2013-08-08_1375961480
  
Voin kertoa, että sen nimi on Maman, eli ranskaksi äiti. Kun tarkasti katsoo, niin sillä on munia tuolla pussissa, eli eläinkunnan olennosta on kyse. Maman on myöskin yksi Ottawan tunnetuin maamerkki ja se asustaa National Art Galleryn pihalla. Onneksi kyseessä on kuitenkin laiska olento, sen ei ole tiedetty liikkuvan…
2013-08-08_1375961675
 Tadaa, oikein äidillinen hämähäkki, eikö vain! Tässäpä olikin sitten viikon taidepläjäys. Ottawassa on itse asiassa aika monta museota tuon National Galleryn lisäksi, vaikka juuri tuossa viimeksi mainitussa en ole vielä käynyt. Hämiksen taustalla näkyy Notre Dame Cathedral, joka on kuuleman mukaan aika vaikuttava sisältä. 

 Rideaun kanaalista olen ennenkin maininnut, mutta en malta olla laittamatta siitäkin taas kuvia. Me asutaan kyllä niin huipulla paikalla, kun saan tosiaan tuon koko kanaalin matkan (oiskohan noin 7km) pyöräillä töihin. Nyt kesäaikaan etenkin se on tosi nätti ja siellä on yllättävän paljon veneitä, jotka on kyllä ihan paraatipaikalla Ottawan keskustassa. 

2013-08-08_1375961596

Saattaisit tykätä myös näistä

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.