Nisun vinkit Ottawaan

by Annika

Heippa kaikille, Nisu täällä taas! Äiskä sanoi, etten muka voi koko ajan tänne kirjoitella, kun tää on matkablogi, eikä koirablogi, mutta hah sanoin että kirjoitan Ottawasta niin se suostui. Tämä on siis teille jos olette tulossa käymään, tai vaikka asumaan ja etenkin, jos olette tulossa mua kattomaan. Mulla on nelijalkaisten parhaat vinkit Ottawaan! Eikä teidän tarvi olla nelijalkaisia näihin, mä voin tulla seuraksi niin teillä on syy käydä näissä paikoissa.

Ah mistä edes aloitan! Ok ok, aloitetaan yhdestä mun lempparipaikasta. Viikko sitten olin sunnuntailenkillä äiskän kanssa ja oltiin vähän uudella alueella, mutta ei mua niin vain huijattu. Tiesin, että kun käännytään aina vaan oikealle, niin kohta ollaan kotona – ja anteeks vaan, mutta se olis ollut tosi lyhyt sunnuntailenkki, joten en suostunut kääntymään kotiin päin. En vain suostunut, laitoin jarrut päälle. Olen keksinyt tosi toimivan jarrutussysteemin, suosittelen, jos teillä on jonnekin minne ette halua mennä. Se on aika monivaiheinen prosessi, mutta ensimmäinen vaihe on istua heti, kun huomaan että suunta ei miellytä. Jos olen hihnassa ja siitä vedetään, niin sitten laitan maate. Tässä vaiheessa yleensä kuuluu turhautunut “Nisu!” hihnan toisesta päästä, mutta en anna sen hämätä. Jos nykiminen jatkuu, niin sitten kellahdan selälleen, hah! Tässä vaiheessa ei enää kehdata nykiä hihnasta, kun “no mitä ohikulkijatkin aattelee..”.

IMAG3051 (1)

Onneksi hihnan toisessa päässä oltiin suopealla tuulella ja me vaihdettiin suunnannäyttäjää, äiskä sanoi että viepä sinä sitten minne haluat mennä. OMG, mikä tilaisuus!! Tiesin heti minne mennä, vaikka sinne olisi vähän matkaakin. Vedin hihnassa (siis kuinka hitaasti voi joku kävellä, argh!!) läpi metsikön, yli sillan katua eteenpäin kohti keskustaa. Äiskä oli ihan ymmällään, kun lähdin rauhalliselta asutusalueelta kadun vilinään, mutta minä vain jatkoin. Jonkin ajan kuluttua oltiin melkein jo perillä, mutta äh, väärällä puolen tietä. Loikkasin tielle ja emäntä kipitti perässä mutisten jotain suojatien puutteesta, mutta en oikeastaan kuunnellut, koska olin melkein jo perillä. Ja jes, vihdoin siellä kadun toisella puolen oli maailman paras paikka; PETSMART! Äiskä vain nauroi ja nauroi, niin mun piti raapia vähän sitä ovea, että se tajuais että haluan sinne sisälle. Ai miksi juuri Petsmart? No kun siellä saa aina nameja! Ja tosi hyviä kans. Joskus montakin, etenkin jos juttelen eri työntekijöille. Eli siis suosittelen ehdottomasti täällä käymistä.

IMG_0808

Ohh, siellä se on! Siellä se on!

Ja sit toinen paikka, joka on ihan siinä Petsmartin lähellä on mun koirapuisto, sekin on tosi kiva paikka. Tosin joskus siellä on vaan isoja laiskoja koiria, jotka ei ala juokseen mun kanssa. Tai sitten ne juoksee, mutta ne juoksee mun yli, siis vähän törkeetä musta. Tykkään etenkin jos mun kaveri Jack on siellä, kun se on tosi nopea ja samankokoinen kuin minä. Sit monesti siellä on kaks muutakin shelttiä, jotka on tosi kivoja ja me usein leikitään vaan kolmistaan erikseen muista koirista, kun meillä on sellainen shelttiklubi, eikä me hirveesti tykätä hengata muiden kaa. Äiskä tosin sanoo, ettei ketään saisi syrjiä rodun takia, mut emmä tiiä.

Nisu cookies
Nisu more cookies
Huonollekin ilmalle on mulla hyvä vinkki, käytiin siellä just tänään kun oli aika kylmää ulkona. Se on nimeltään Wag Café ja sekin on tässä aika lähellä missä me asutaan. Sieltä voi ostaa ruokaa, nameja, leluja ja kaikkia muita tarvikkeita, mutta sieltä saa myös ostettua isoja keksejä (kuvat yllä, NAM!)  ja kaksijalkaisillekin siellä on kahvia, teetä, kaakaota ja jotain syömisiäkin. Kaksijalkaiset voi istuskella pöydissä ja me nelijalkaiset voidaan haistella toisiamme siinä samalla. Tänään istuin kyllä yhden bostoninterrierin vieressä ja se ei halunnut mitään tekemistä mun kanssa, se oli tosi yrmeä ja oli siellä varmasti vaan herkkujen takia.

Nisu cafe

Oops station

Siellä on onneksi myös Oops Station, koska noh, kävi vähän hassusti enkä oikein tiennyt miten päin olla kun oli muita koiria ja tuoksuvia nameja ja kaikkea, niin koitin vähän pissata yhen koirakaverin päälle. Äiskä sitten siivos ja sanoi, ettei muiden päälle saa pissata. Mutta kun siellä on niin paljon kaikkea! Oon kyllä vähän pettynyt, etten saa vapaana juoksennella siellä (vaikka yks tosi vanha labradori käveleskeli siellä itsekseen, mutta se oli vissiin sen kahvila).

Sit siellä on kans kauheasti leluja, mutta ne pitäis ostaa ennen kuin saan niillä leikkiä. Katoin jo valmiiksi lelut, mitä haluan. Niin ihania kaikkia…

Nis dream

Eli nää ois mun ehdottomat vinkit Ottawan kävijöille, ja lisäksi tuo ylimmäisen kuvan puisto on kans aika kiva paikka kun saan olla siellä irti ja siellä on paljon muitakin koiria. Tulkaa ihmeessä käymään, lähden heti kaupunkioppaaksi!

Terveisin: Nisu, 6kk

Saattaisit tykätä myös näistä

10 comments

Laura/My post-University Life March 23, 2015 - 5:01 am

Oih, ihana Nisu! Kyllä näillä vinkeillä Ottawassa pärjäisi 😉

Reply
Annika March 23, 2015 - 9:46 pm

Juu ei juuri muuta tarvi nähdä, väliäkö sillä parlamenttitalolla nyt on, kun on Petsmart 😉

Reply
Tiina, Kinttupolulla March 23, 2015 - 5:08 am

Ihana!!!!! <3 Mä lähtisin Nisun kanssa ihan minne vaan 🙂

Reply
Annika March 23, 2015 - 9:47 pm

Kerro heti, jos olette tulossa tänne päin niin Nisu voi oottaa valmiina 😀

Reply
Ansku BCN March 24, 2015 - 5:50 am

Hahaa, koiraperspektiiviä! Nisulle rapsutukset 🙂

Reply
Annika March 26, 2015 - 9:35 pm

Nisu kiittää ja kumartaa 🙂 Nisusta tulee vielä kunnon lifestylebloggaaja 😉

Reply
Jenni / Globe Called Home March 26, 2015 - 10:04 am

Mä nauroin ääneen tätä lukiessa! Ei ehkä paras juttu kun lukee blogeja töissä…

Reply
Annika March 26, 2015 - 9:36 pm

Hahah voi ei! Mäkin olen joskus töissä tirskunut koneen äärellä, joskus on vaan pakko 😀

Reply
Ritva-Liisa March 29, 2015 - 5:26 am

Ihana blue merle Nisu! Terveiset Oulusta 12-vuotiaalta soopelisheltiltä Leeviltä ja hänen punaiselta, pian 4-vuotiaalta kissaltaan Lassilta. Lassi ja Leevi lenkkeilevät yhdessä (Lassi vapaana, Leevi hihnassa) ja ovat muutenkin hauska pari joka viihtyy enemmän tai vähemmän toistensa seurassa.

Reply
Annika March 29, 2015 - 10:13 am

Nisu kiittää terveisistä! Lassi ja Leevi kuulostavat oikein hurmaavalta kaksikolta 🙂

Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.