Just another day in paradise

by Annika

Tässä viime päivien aikana on tullut tutustuttua enemmänkin tähän biitsikulttuuriin, ja pakko myöntää, että olen ihan myyty. Eilen mentiin ihan vaan ruokaostoksille, mutta koukattiin kuitenkin rannan kautta ja kyllä olisi saanut olla bikinit alla, niin teki mieli mennä uimaan! Adam osti pari päivää sitten sellasen ihanan pinkin superfrisbee-rinkulan, jota me heiteltiin rannalla ja osittain vedessäkin. Kuumahan siinä tuli, mutta ei sitä nyt ihan vaatteet päällä viittinyt uimaan mennä. Tarinan opetus oli siis se, että aina täytyy pitää bikinit mukana, just in case.
beach2 copy
Täällä alkaa nää ihanat kevätlämpötilat hipomaan jo +30 astetta, mitähän ne sitten kesällä on? Tänään näin sunnuntaiaamun kunniaksi suunnattin heti yheksän jälkeen rannalle, tällä kertaa uimavaatteilla varustettuina ja käytiin pulahtaan uimassa. Oli ihan hillittömät aallot! Ne kyllä heittelee ihan miten sattuu pientä uiskentelijaa. Surffaajat oli tosin innoissaan, niitä näkyi siellä täällä. Se kyllä näyttää sellaiselta lajilta, ettei siinä voi voittaa. Ihan sama kuinka hienosti pääsee jonku aallon päälle tai kuinka taitava on, suoritus päätyy aina aaltojen sekaan tippumiseen ja jos oot onnekas niin surffilauta ei ehkä lyö sua päähän, niin et taju lähtee..Juu, en aio kokeilla.

Australian eläimistöhän on tietysti aika erilaista kuin muualla ja vaikka kengurut ovat vielä olleet piilossa, niin monenlaista muuta menijää on tullut vastaan:

snake

Biitsikäärme

lizard

Liskoja näkyy siellä täällä, etenkin grillauspaikkojen lähellä!

swan

Joutsenet ovat vaihtaneet väriä

Saattaisit tykätä myös näistä

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.