Kuvakooste Australiasta

by Annika

Australiassa meidän lempiharrastus on ollut kaikki mereen ja uimiseen liittyvä. Tästä on pakko nauttia, kun se on saatavilla! Ollaan myöskin perehdytty body boardingin saloihin, eli puolikkailla surffilaudan pätkillä leikkimiseen. Rantaelämä passaa mulle kyllä oikein hyvin, vaikka pitää myöntää, että sen hiekan kulkeutuminen joka paikkaan on kyllä vähän mälsää. Mutta mikäs sen ihanampaa, kuin rannalla käveleskely? Ja pilvisellä ilmalla meren ranta luo tosi dramaattisen tunnelman.
sea copy

DSCF2406 copy

Rannalle menossa! Litra aurinkorasvaa mukana.

Eräänä aamuna me bongattiin rannalta kauhea määrä Portugalin sotalaivoja, jotka ovat siis sinisiä meduusoja. Niitä oli huuhtoutunut rannalle aika läjä ja ilmeisesti nuo meduusat voi pistää vielä rannaltakin käsin. En ollut ajatellutkaan, että siellä noin paljon pistokkaita olisi! Egyptissähän minä tein lähempää tuttavuutta eri lajin meduusan kanssa, joka päätti kirjaimelliesti hajota hiuksiini, kun olin snorklailemassa..Mutta onneksi täällä on paljon söpömpiäkin eläimiä, kengurut etenkin! Vitsi mitä pomppijoita.
kengu
bird copy
Joulukoristeet, kesäkukat ja lämmin ilma eivät mitenkään sovi yhteen. Siinä vain on jotain niin fundamentaalisesti väärää! Mutta hauskan näköistä se silti on. Palmupuut sen sijaan sopivat mielestäni minne tahansa, etenkin sinisten taivaiden edustalle. Palmupuut ovat varmaan lempipuitani, ne vain kertovat trooppisesta ilmastosta ja kesästä..Eli Australiasta!
xmas copy

palm tree copy

Saattaisit tykätä myös näistä

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.