Blogihaaste

by Annika

Sain Marimente-blogin Marilta ihanan haasteen, johon ajattelin tarttua nyt harmaan lauantai-aamun kunniaksi. Homman on siis tarkoitus sujua seuraavanlaisesti:

1. Kerro pari asiaa itsestäsi ja päiväsi kulusta. Liitä kuva.
2. Vastaa haastajan kysymyksiin, jos se tuntuu mukavalta.
3. Muuta haastetta mieleiseksesi.
4. Keksi kymmenen kysymystä tai vaikka enemmänkin jos haluat.
5. Haasta mukaan bloggareita, joiden blogeja luet

Pari asiaa minusta

Tahtoisin hirveästi adoptoida kaksi koiraa, mutta en tohdi vielä sitoutua siihen (ja anoppi utelee lapsista, hah!) koska tulemme todennäköisesti kolmen vuoden sisällä muuttamaan joko aivan toiselle puolelle Kanadaa tai pois Kanadasta. Vaikka välillä mietin, että saahan ne karvaiset kaverit sitten koneeseen kunnon lisämaksusta -Tai ainahan voi suunnittella eeppisen “Halki Kanadan” -road tripin. Paitsi jos kohteena onkin Eurooppa tai vaikka Uusi Seelanti, niin sitten menee vaikeaksi.

Olen liimattu kännykkääni. Kyllä, olen juuri se tyyppi, että jos se jäisi kotiin töihin lähtiessä, niin en tietäisi miten päin olla. Se kulkee mukana myöskin vessaan ja jos ottaisin kylpyjä, näpyttelisin sitä varmaan kylpyammeessakin. Tietokoneella istumisesta voin saada tarpeekseni, mutta kännykästä (eli netistä, kirjasta, instagramista, facebookista ja ihan perinteisestä tekstailusta) en voi luopua!

Pari asiaa päivästäni 

Nyt on siis lauantai-aamu ja juurikin hörpin aamuteetäni, eli kauheasti ei ole vielä ehtinyt tapahtua. Ulkona on todella viimaisen näköinen päivä, tuulee ja siellä sataa jotain valkoista…Olen kuitenkin vakaasti päättänyt, että tänään raahaan ahterini kuntosalille, josta on tarkoitus ostaa jäsenyys. Ulkona on nyt virallisesti liian kylmä juosta mun makuun.

Vuoden 2013 kohokohta

Tämä vuosi on kyllä ollut niin hyvä, että en voi kyllä listata vain yhtä asiaa! Heti tammikuussa kohokohtana oli New Yorkin reissu ja 27-vuotissynttärit Rockfeller Centerin katolla auringonlaskua katsellen parhaan ystävän kanssa. Heti seuraavaksi helmikuussa sain kuukausien odottelun jälkeen pysyvän oleskeluluvan Kanadaan -vuosien tavoite saavutettu! Aikamoinen kick startti uudelle vuodelle siis, tätä on jo vaikea päihittää ensi vuonna 🙂

Millaisia blogeja luet

Matkablogeja pääasiassa. Myös paria lifestyle blogia, mutta niissäkin matkailu on isona osana.

Kesän 2013 kaunein muistosi

Hmm, taitaa olla aamupala telttaretkellä hiljalleen heräilevän luonnon keskellä.

Suosittele lomakohdetta, jossa olet käynyt

Ai yhtä vain? Iik! Liian monta vaihtoehtoa..Sanotaanpas nyt vaikka Slovenia. Kaupunkilomaa, vuoristoa, upeita maisemia.

1-slovenia1

Ljubljana, Slovenia

Mitä harrastat

Bloggaamistapa tietenkin, jos ette arvanneet! Luen myöskin paljon, joka päivä. Matkasuunnittelu menee sekä harrastuksesta, että työstä. Ja eikö se itse matkustaminenkin voi olla harrastus..Eli minulla ei ole mitään “virallista” harrastusta, paitsi nyt tuo kuntosaleilu, joka kesällä on ulkona lenkkeily ja pyöräily. Harrastin nuorempana ratsastusta, ja sitä olisi kiva taas harrastaa joskus.

Suurin toteuttamaton haaveesi

Maisterin tutkinto ja tietysti sen jatkona seuraava ura. Englanniksi sen voi hyvin tiivistää sanalla career job, joka ei ihan suomeksi käänny vastavaalla tarkoituksella. Mutta siis korkeampi koulutus ja työ, jossa voin kokea saavuttaneeni jotain ja jossa voi edetä eteenpäin itseä kehittäen jne. Jos joskus vielä uskallan sitoutua taloudellisesti, sopiva maisterin tutkinto on kyllä jo valmiiksi katsottuna. Nyt ei puutu kuin about $20 000 ja parin vuoden ajallinen sitoutuminen.

Lempiravintolani

Ottawassa Zen Kitchen, jossa tarjoillaan “gourmet” vegaaniruokaa. Eli siis toisin sanoen se on vähän hienompi, kuin monet vegaanit hippipaikat täällä. Edinburghissa se on kasvisravintola David Bann, jota suosittelen kaikille Skotlannin kävijöille, olipa vegejä tai ei. New Yorkissa Dar Bar intialainen ravintola, jossa söin synttäreilläni taivaallista ruokaa. Sori, kysymyksessä ei sanottu mitään vain yhdestä vastauksesta 😀

meadows copy

The Meadows, Edinburgh, keväällä

Minkä kirjan olet lukenut viimeksi?

Dan Brownin The Lost Symbol ja tällä hetkellä luen kirjaa nimeltä I am Malala: The Girl Who Stood For Education And Was Shot By The Taliban.

Mihin maahan matkustaisit, jos sinulla olisi mahdollisuus matkustaa minne haluat?

Ai miten niin jos minulla olisi mahdollisuus mennä minne haluan? Mikäs minua estää 😉 Paitsi rajoitetut lomapäivät…Mutta jos olisi ilmaisesta reissusta kyse, niin Bhutaniin suuntaisin. Sinne kun maksaa luvat $250 päivältä, tosin se kyllä kattaa kaiken..Mutta silti, ei sinne ihan vain parin päivän takia viitsisi lentää!

Mitä erilaista tulet tekemään tällä viikolla? 

Koska tämä viikko on jo aikalailla loppusuoralla, niin vastaan menneessä muodossa. Kävin eilen katsomassa elämäni ensimmäisen koripallomatsin! Se oli kahden yliopiston välinen peli ja tietty kotijoukkue voitti, jee! Jos kysymystä saa vähän muokata muotoon “mitä erilaista tapahtui tällä viikolla”, niin vastaus olisi, että sain ikäänkuin ylennyksen töissä ja häärään nyt meidän toimiston Eurooppa-vastaavana! Jotain hyötyäkin siis Euroopassa reissaamisesta, heheh.

Minkä elokuvan / teatteriesityksen olet katsonut viimeksi

Two Guns, joka oli action leffa Denzel Washingtonin ja Mark Wahlbergin tähdittämänä. Ihan viihdyttävä leffa oli.

Paras tapa viettää viikonloppua?

Joko kotona viinilasin, suklaatryffeleiden, sipsien ja leffan kera tai sitten kavereiden kanssa kahvitellen ja juoruillen. Jep, olen vanha käpy, joka ei ole Ottawassa jalallaan astunut baariin tai klubille, eikä suunnittele niin tekevänkään.

Unelmiesi asuinpaikka?

Victoria, British Columbia. Tai jossai päin Australiaa.

Jos sinun pitäisi elää vuosi autiolla saarella, ketkä 9 muuta ihmistä ottaisit mukaasi ja miksi?

Ohoh, johan oli kysymys! Ja noin monta ihmistä vielä..Hmm. No Adam olis varmasti tarpeeksi ketterä noutamaan kookospähkinöitä puista ja me ollaan katottu niin monta kautta Selviytyjiä, että mehän käytännössä tiedetään jo kaikki autiolla saarella elämisestä. Ja sitten muutamat kaverit mukaan, Adamin veli ja meidän pari yhteistä kaveria täältä Ottawasta sekä viimeisenä pappi, niin me saatais meidän unelmahäät biitsillä hoidettua alta pois, eikä kenelläkään olisi muita kiireitä tai esteitä 😀

Tämän haasteen saa ottaa mukaansa kuka vain tykkää, mutta haastaisin ainakin My Post University Life-blogin Lauran!

Saattaisit tykätä myös näistä

5 comments

Laura November 23, 2013 - 3:41 pm

Kiitti haasteesta, tää on hauska joten rupeankin kohta rustailee vastauksia. Ja kyllähän matkustelu käy hyvin harrastuksesta 😉

Reply
Annika November 23, 2013 - 7:56 pm

Olepa hyvä! 🙂 Mä voin päivityksenä sanoa, että tein niin kuin aioinkin ja nyt olen kahlittu kuntosaliin vuodeksi!

Reply
Mari November 26, 2013 - 12:00 pm

Voihan “vanha käpy”! 😀 Haaste hienosti handlattu!

Taas vaihteeksi rupesin fiilistelemään tämän postauksen myötä New Yorkia, sitä intialaista Dar Barin ateriaa ja Top of the Rocksia! Vielä joskus on palattava sinnekin päin 😉

Reply
Annika November 26, 2013 - 8:09 pm

Vanha käpy kuittaa! Ja ah, arvaa kuule täällä on juuri cauliflower curry valmistumassa, joten varsin Dar Barmaiset tunnelmat päällä…:) Mmm..Sun synttäreille uusiksi? 😉

Reply
Mari November 27, 2013 - 4:04 am

Eläs yllytä, kesäinen New York kuulostaisi itse asiassa aika houkuttelevalta! 😉

Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.