Tarinoita Maailmalta on nyt Facebookissa!

by Annika

Väli-Amerikan reissuvalmistelut etenevät hyvää vauhtia ja kävin tänään ostamassa rinkan! Vielä pitäisi reissun loppuosan reitti katsoa joten kuten valmiiksi ja käydä vaihtamassa rahaa ja hakemassa hyttysmyrkkyä ja hommata kamerakassi ja..OK, luulin että tässä olisi vain pari asiaa sanottavana, mutta lista jatkuukin näköjään pidemmälle! No joka tapauksessa matkavalmisteluissa on edetty ainakin vähäsen.

Päätin, etten ota läppäriäni mukaan Costa Ricaan ja Nicaraguaan, koska wifi on varmasti vähemmän kuin täydellinen ja kuka sitä nyt lomalla jaksaa läppäristä huolehtia? Ehkä jos olisin menossa hotellilomalle Eurooppaan niin voisin ihanan pientä Macbook Airia kantaa mukana, mutta tähän tulevaan viidakkoseikkailuun se ei nyt kyllä passaa. Mutta en kuitenkaan halua pitää teitä ihan pimennossa matkani aikana, joten loin Tarinoita Maailmalla Facebook sivun, jonne päivitän matkan aikana kuvia ja kuulumisia, kunhan nettiä on tarjolla. Facebook sivu löytyy täältä ja pian ilmestyy myös FB seurauslinkki tuonne sivupalkkiin. Facebook sivu on suurilta osaksi englanniksi, koska se on samalla kanava, jossa suomea taitamattomat kaverit ja tuttavat voivat seurata reissujani myös. Ja tietysti postailen reissun aikana parhaani mukaan myös Instagramiin, joten seurailkaahan sielläkin!

Nyt taidan jatkaa lauantai-iltaa sohvalla rentoutuen kirjan parissa, mistäpä tulikin saman tien mieleen, että jos teillä on hyviä kirjasuosituksia (matkailuaiheisia tai muuten vaan!) niin kertokaa ihmeessä. Olen juuri saamassa jännärini loppuun ja uusi kirja on hakusalla. Sunnuntaina meinaan vanheta taas vuodella ja olla hurjan paljon viisaampi kuin tänään!

Saattaisit tykätä myös näistä

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.