Vancouver – Täsmävinkit matkaan!

by Annika

Pari viikonloppua sitten päivä oli ihanan aurinkoinen ja päivämatkan kohteeksi valikoitui Vancouver, sinne kun ajaa kätevästi vähän alle tunnissa. Ja onhan se kuulkaas ihana paikka käveleskellä, nauttia kauniista ilmasta ja tuijotella hurmaavaa pilvenpiirtäjien ja purjeveneiden yhdistelmää.

Vancouver

Vancouver rannikko

Onnistuin kävelemään noin kymmenen kilometriä päivän aikana, enkä edes käynyt läheisessä Stanley Park-puistossa! Paras kaupunkikävelyreitti ja tämän postauksen Vancouver täsmävinkki on ulkoilualue English Bay Beachin ja Pacific Boulevardin välillä. Se halailee rantaviivaa ja jos aloitat English Bay Beachiltä, niin päädyt mukavasti trendikkään Yaletownin tienoille, jonne kannattaa pysähtyä drinkille tai lounaalle.  Minusta  nämä  alueet ovat niitä,  jossa  Vancouver  pistää  parastaan  näytille!

Untitled

Untitled

Untitled

Jos vege-eväät kiinnostaa, niin suosittelen ehdottomasti The Meet -ravintolaa Yaletownissa (tai Gastwonissa), sieltä nimittäin saa ihan mielettömän hyvät sapuskat! Olen käynyt siellä jo aika monta kertaa sekä vegekavereiden että sekasyöjien kanssa ja kaikki ovat tykänneet. Nams! Tällä kertaa aloitettiin matka sieltä ja käveltiin hitaasti täysillä vatsoilla pitkin rantaboulevardia.

Vancouverin keskusta on viihtyisää aluetta käveleskellä ilman sen kummempia suunnitelmia, vaikka toki shoppailumahdollisuuksiakin löytyy. Itse tykkään kuitenkin shoppailla isommissa kauppakeskittymissä ennemmin kuin downtownissa, mutta rantamaisemiin Vancouverin downtown on ihan omiaan. Pilvenpiirtäjistä ei ole pulaa katsoipa mihin suuntaan tahansa!

Vancouver kahvi

Onko Vancouver tuttu kaupunki vai onko se vielä käymättä? Kysy ihmeessä vinkkejä, jos on matka suunniteilla!

Saattaisit tykätä myös näistä

6 comments

Timo September 4, 2018 - 10:09 pm

Komeat maisemat, kiitos teaseristä! 😀 Tuo reitti näyttää juuri sellaiselta, joita mekin tykätään kävellä, eli pitääpä muistaa ens kesäkuussa.

Reply
Annika September 5, 2018 - 7:07 am

Olepa hyvä Timo, loistavaa jos oli hyödyllinen vinkki! Nyt ei muuta kuin matkaa odottelemaan 🙂

Reply
Parhaat kohteet Brittiläisessä Kolumbiassa | Tarinoita Maailmalta September 8, 2018 - 9:30 pm

[…] Kaupunkilomat […]

Reply
Esittelyssä Squamish - Tarinoita Maailmalta June 20, 2019 - 6:12 pm

[…] Kaupunkilomat […]

Reply
Matkakohteena Calgary - Tarinoita Maailmalta December 1, 2019 - 4:49 pm

[…] Kaupunkilomat […]

Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.