Tuliaisia Suomesta

by Annika

Pitänee heti ensiksi varoittaa, että tässä postauksessa puhutaan jo joulusta! Mutta lupaan, että ihan vain pikkaisen.

Suomeen lähtiessäni minulla oli olevinaan lista asioista, mitä sieltä halusin tuoda mukanani. No löysikö mikään näistä asioista sitten matkalaukkuuni? No eipä juurikaan. Suunnitelmat menivät vähän niin, että aioin ostaa pyyhkeitä, mutta ostin pöytäliinan. Tarkoituksena oli tuoda salmiakkia, mutta söin niin paljon suklaata, etten tuonut yhtään karkkia mukanani. Lähtiessä laukku painoi kuitenkin enemmän kuin tullesssa, joten jotain pientä kivaa sinne silti eksyi!

Nyt kun Halloween on ohi, niin on ihan luonnollista siirtyä seuraavan juhlan odotteluun -Joulu on jo ensi kuussa!! Kyllä, minä lukeudun niihin, jotka ovat haltioituneina selanneet Pinterestin joulujuttuja jo hetken aikaa. Minusta on ihana, että arkea piristävät kaikenmoiset juhlat, etenkin nämä mihin liittyy koristeluja ja kivoja sisustusjuttuja. Pimeät syysillat ja joulu mielessä matkalaukkuuni kertyikin sisustusjuttuja Suomesta ja nyt voin tunnelmoida täällä suomi-designin parissa.

calendar2

Löysin ihanan joulukalenterin ja innolla odotan, että saan sen ripustaa seinälle ja olenkin jo ideoinut mitä kaikkea kivaa sinne voisi laittaa. Meinaan sen täyttää pienillä herkuilla, jouluisilla ja talvisilla ideoilla (esim. katso joululeffa glögin kera / käy kävelyllä katselemassa jouluvaloja / aloita lumisota..) ja niin edelleen. Kunhan kalenteri pääsee seinälle, pitää Adamin kanssa pistää viisaat päät yhteen ja keksiä toiselta salassa jotain hauskoja juttuja sinne, niin on sitten molemmille yllätyksiä luvassa.

Kun olin lähdössä Helsingistä Lontoon kautta paluumatkalle, oli heti ensimmäinen lentoni myöhässä Britannian myrskyjen takia. Tämä siis johti luonnollisesti lisääntyneeseen shoppailuun ja naissukupuolen tavoille uskollisena käytin ekstra-aikani Helsinki-Vantaan kauppojen kiertelyyn. Valitettavasti käsimatkatavarani olivat säälittävän pienet, joten sinne löysi tiensä vain pieni, mutta sitäkin söpömpi Pentikin tuikkukynttiläjutska. Nyt melkein kaduttaa, etten ostanut toista, ne nimittäin olivat alle kympin ja olisivathan ne kaksi nyt näyttäneet paremmalta kuin yksi. Noh, ensi kerralla sitten!

pentik2

Mukaan tarttui myös ylimmäisessä kuvassa olevat Marimekon Kivituikut ja oli lähellä, etten hamstrannut Helsinki-Vantaalta lisää. Minusta nuo ovat vain niin nättejä ja käteviä ja niistä saa kivan kokoelman, kunhan aikansa keräilee. Melkein jo ostin lentokentältä sellaisia huurteisia versioita, mutta en pieneen käsilaukkuuni (joka siis oli todellakin ainoa käsimatkatavarani!) ei vain yksinkertaisesti mahtunut enempää. Oli vähän sellainen vesipullo vs sisustushömppä-tilanne, sillä jostain olisi pitänut luopua käsilaukun rajojen tullessa vastaan. Ensi kerralla otanpa sitten ihan kunnon kokoisen laukun mukaan.

 

Saattaisit tykätä myös näistä

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.