Päivitystä oleskelulupahakemuksesta

by Annika

Huh, olihan sanahirviö tuo otsikon sana! Vielähän tuota ois tosin saanut pidennettyäkin lisäämällä tuon ‘päivitys’-sanan tuonne loppuun. Ihanaa tämä suomen kieli.

Saatiin siis vihdoin hieman tilannepäivitystä tuosta pysyvästä oleskeluluvasta; 13. elokuuta tuli sähköpostilla vahvistus, että meidän hakemus on vastaanotettu 12. kesäkuuta. Nettisivuilla tosin sanottiin, että ne käsittelee parhaillaan hakemuksia, jotka ovat vastaanotettu ennen 30.4, eli oletimme että meidän hakemusta aletaan käsitellä about kuukauden kuluttua.

Vielä mitä! Eilen, eli aikalailla kaks kuukautta hakemuksen lähettämisen jälkeen saatiin toinen sähköposti, että hakemuksen ensimmäinen osa on hyväksytty. Eli tämä oli se osa, jossa analysoitiin Adamin kelpoisuus sponsoriksi. Eli ensimmäinen osa on alta pois ja se hakemus on matkalla Lontooseen, missä ne sitten pohdiskelee, onko musta Kanadan asukiksi!

Vielä on todennäköisesti pitkä matka siihen, että mun osuus hakemuksesta käsitellään (keskimääräinen käsittelyaika Lontoossa on 7kk). Mutta tuo eka osa saatiin sentään noin kuukausi nopeammin mitä ne arvioi käsittelyajaksi. Jee!

Kyllä tästä vielä hyvä tulee, kunhan jaksetaan odottaa vielä hieman lisää.

Saattaisit tykätä myös näistä

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.